FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA URZICENI

EXCLUSIV » Ronny Levy a semnat pentru un an şi jumătate cu Unirea Urziceni!

Articol de GSP - Publicat joi, 31 decembrie 2009 00:00

Ronny Levy, israelianul în vîrstă de 43 de ani, este noul antrenor al Unirii după plecarea lui Dan Petrescu la Kuban Krasnodar. Acesta a semnat astăzi un contract pentru un an şi jumătate cu Unirea Urziceni, urmînd să sosească în România miercurea viitoare.

Ronny Levy a antrenat cea mai mare parte a carierei sale la Maccabi Haifa, de la grupele de juniori pana la echipa mare, iar în ultimul an a fost la conducerea grupării Maccabi Petah Tikva.

"Sînt bucuros că am reuşit să ne înţelegem cu Ronny Levy. A semnat un contract pentru un şi jumătate cu noi, urmînd ca miercuri să sosească în România, cînd va avea loc şi prezentarea oficială. Ne doream forte mult să-l aducem la echipă după plecarea lui Dan Petrescu. Este un adevărat profesionist, care şi-a făcut treaba foarte bine.

A demonstrat că este un bun antrenor atît în Europa, dar şi cînd a cîştigat campionatul cu Maccabi. Pe Ronny Levy îl cunosc foarte bine, am fost într-un stagiu împreună cu Maccabi Haifa. Ne dorim să rămînem în fruntea clasamentului, iar la finalul returului să fim din nou campioni!", a spus Mihai Stoica pentru Gazeta Sporturilor.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
thumbzilla..
thumbzilla..  •  10 August 2013, 23:35
Postat de pe 01 Ianuarie 2010, 14:31

jenant-ne vedem in B

n-ai cam ghicito :)))

 •  01 Ianuarie 2010, 14:31

jenant-ne vedem in B

calthal
calthal  •  01 Ianuarie 2010, 12:55

e bine ca s-au miscat repede si au gasit un antrenor dar nu cred ca are valoare...

Vezi toate comentariile (17)
Comentează