FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME

EXCLUSIV Ruptură Bratu - Torje: "Poți să nici nu mai vii la antrenament!" » 3 motive care au dus la această situație

Articol de GSP - Publicat luni, 02 aprilie 2018 21:43

Gabi Torje, 28 de ani, n-a fost oprit în lot de Florin Bratu, 38 de ani, pentru meciul de la Botoșani, iar în spatele deciziei antrenorului se află mai mulți factori, spun sursele GSP.ro.

  1. Mijlocașul nu se află într-o formă prea bună și ar avea 3 kilograme în plus, de care n-a reușit să scape de când a semnat cu Dinamo.
  2. Bratu ar fi deranjat de atitudinea lui Gabi Torje, atât de la antrenamente, cât și în afara terenului. Antrenorul i-a reproșat în mai multe rânduri lui Torje că nu este mulțumit de felul în care se antrenează.
  3. Fotbalistul ar avea și o viață extrasportivă destul de activă, lucru care a aprins discuțiile dintre cei doi. Fostul internațional ar fi pierdut mai multe nopți prin cluburi de când a revenit de la Dinamo, iar Bratu nu este străin de ieșirile fotbalistului său.

Șansele ca Gabi Torje să continue din vară la Dinamo sunt zero, însă în acest moment se ia în discuție chiar o reziliere de comun acord înaintea finalului campionatului.

"NU MAI VENI!"

Bratu l-a schimbat pe Gabi Torje la meciul cu Juventus București după doar 45 de minute. La finalul meciului a recunoscut că a fost dezamăgit de jocul fotbalistului: "Da, dacă l-am schimbat, înseamnă că m-a nemulţumit. Eu mă aştept mai mult de la Gabi, cum mă aştept şi de la ceilalţi". Se pare că antrenorul i-ar fi spus ulterior mijlocașului "Poți nici să nu mai vii la antrenament!", sugerându-i să rezilieze contractul mai devreme.

Contactat de GSP.RO, Gabi Torje n-a răspuns până acum întrebărilor.

"A fost o discuţie între Florin şi Gabi, eram şi eu acolo. I s-au reproşat nişte lucruri. A recunoscut şi el nişte scăpări ale lui. Nu ştiu dacă a pierdut nopţi. El mi-a zis că a fost să ia nişte persoane la anumite ore şi aşa mai departe. Nu am de unde să ştiu adevărul"
Ionel Dănciulescu, ieri, la TV Digi Sport

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (44)
mosvasile
mosvasile  •  03 Aprilie 2018, 12:32

Din pacate,incepe sa se adevereasca ca "antrenorul"Bratu ne va face sa il regretam pana si pe Miriuta!Chiar la ultimul meci-cel pierdut cu "Juventus" Ciorogarla-l-a pus pe Torje in centru(!), iar pe Pesici l-a trecut de pe stanga pe dreapta!In sfarsit,a inceput meciul cu Salomao pe banca! Pana si portarul de la stadion-care vrea nu vrea, a vazut atatea meciuri-stie ca Vlad Olteanu nu e fundas, iar Torje nu prea reuseste sa il ajute pe fundasul de pe partea lui! Iar golurile-si din meciul ala si din celelalte meciuri-au fost primite de Dinamo din actiuni ale adversarilor purtate tocmai pe partea lui Vlad Olteanu!Si atunci sunt vinovati jucatorii?! Nu cumva-cu voie sau din nestiinta- ii face "jocurile"lui Negoita, care iata nu vrea sa respecte contractele jucatorilor nici pana la vara?!

antishtoia
antishtoia  •  03 Aprilie 2018, 08:58
Postat de John Milne pe 03 Aprilie 2018, 01:11

Try Zoloft prostalaule . Esti fan dinamo aka Rusinea Insolventa ?

Nu sunt fan, dar cu suporteri ai fecesebelelei, as putea deveni. La tine Zoloft a avut efect de zoo-loft? Se vede! Vai de mama voastra; sunteti toti niste ametiti. *** Nu ma mai obosesc sa scriu. Te obosesc litelele, am vazut!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

simonhalep
simonhalep  •  03 Aprilie 2018, 08:51

Hai minamo, hai minamo, în beeee, în beeee. Declarați, măi milițienilor, odată pt totdeauna falimentul. Nu vă mai autoamăgiți că aveți echipă. Luați-o de la zero ca steaua, din liga a IVa. Nu e nicio rușine. Nu aveți fața nici de playout. Vă bate fc colentina? :-)))))))))). De râsul lui șepși sf ghe ați ajuns.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează