FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRI

EXCLUSIV Ruptură totală! El a dinamitat relația dintre Gigi Becali și Anghel Iordănescu: culisele din spatele conflictului Steaua - MApN

foto: Alex Nicodim
foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 ianuarie 2016 01:00

Relația de amiciție, Becali - Iordănescu, a fost dinamitată de fostul Ministru de Interne, Gabi Oprea.

Inclusiv poziția de forță adoptată de Steaua în problema selecționării celor 6 jucători a fost determinată de faptul că Becali crede cu tărie că pierderea mărcii și exilul din Ghencea ar fi fost ordonate de Oprea și susținute tacit de Iordănescu.

Vă mai aduceţi aminte intervenţiile melancolice ale lui Gigi Becali de prin 2008-2009, cînd vorbea despre cum va deveni Iordănescu cuscrul său? “Are 3 băieţi, dintre care ăia mai mici s-ar putea să-mi devină gineri. Sînt bine crescuţi, au credinţă, să facem o familie frumoasă”, spunea Becali, care părea și chiar avea o relaţie de amiciţie cu Iordănescu.

Acum însă, relaţia dintre Iordănescu și Becali nu doar că s-a răcit. Nu mai există! Toată prietenia s-a transformat mai mult în ură. Din partea lui Becali la adresa selecţionerului, iar ruptura poartă numele unei persoane care în ultimii ani a avut o putere mare la nivel politic în România. Se numește Gabi Oprea și e poate cel mai bun prieten pe care Iordănescu l-a avut vreodată în sfera spaţiului public.

Detalii de culise, întîmplări care au dus la ruperea unei prietenii puternice, afli doar din ediția tipărită a Gazetei Sporturilor sau răsfoind varianta online, aici!

ALTE ARTICOLE EXCLUSIV PRINT

Un dialog tulburător cu Băcilă, fotbalistul căruia destinul și Gardoș i-au pus o piedică în viață: "Nu s-a mai interesat de mine!"

2016 propune românilor o ofertă fără precedent de competiții sportive la TV

Nu ratați ponturile din pagina dedicată pariorilor!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (39)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  29 Ianuarie 2016, 23:03

bai "nea vanea" esti dus, nu intelegi nimic.

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  29 Ianuarie 2016, 23:02

vedeti ba? a-i ratat-o iordanescule! vroiai echipa in Ghencea condusa de fi-tu. ai ratat-o, ba! RUSINE ba asa-zis stelist.

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  29 Ianuarie 2016, 22:59

vedeti ba? a-i ratat-o iordanescule! vroiai echipa in Ghencea condusa de fi-tu. ai ratat-o, ba! RUSINE ba asa-zis stelist.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează