FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV S-a încheiat ședința de urgență de la RIN! Decizia luată în cazul lui Florin Bratu

Articol de - Publicat marti, 18 septembrie 2018 19:00

Ionuț Negoiță i-a dat ultimatum lui Florin Bratu: antrenorul a fost anunțat astăzi că va fi demis în cazul în care nu câștigă etapa viitoare, la Iași. 

Azi, la RIN Grand Hotel, șefii lui Dinamo l-au băgat în ședință pe antrenorul echipei, căruia i-au transmis că rezultatul din etapa următoare îi poate fi fatal. Dinamo va juca în deplasare, cu Poli Iași. 

În cazul în care nu va bate echipa lui Stoican, Florin Bratu va fi demis automat, șefii având și câteva variante de înlocuire. 

Cea mai vehiculată în acest moment este Claudiu Niculescu, liber de contract după despărțirea de FC Voluntari, formație alături de care a câștigat Cupa și Supercupa României. 

Florin Bratu a adunat 28 de meciuri pe banca lui Dinamo. A câștigat 16 dintre ele. A obținut alte 3 remize, iar 9 jocuri au fost pierdute, 4 dintre ele în acest campionat.  

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (34)
powerdinamo
powerdinamo  •  19 Septembrie 2018, 11:53

Nu mai schimbati fratilor intru-na antrenorii,fotbalistii astia, care unii se cred chiar fotbalisti ?nu au nici o vina???????????sa fim seriosi.

ray51
ray51  •  19 Septembrie 2018, 11:49

Obiectiv greu de atins. Iasiul n-a mai pierdut acasa din 20 mai (contra Craiovei). Echipa ciudata. Inainte de anii '70 era unul din satelitii lui Dinamo. Au trecut anii... S-au schimbat multe. Bratule, mai ai o sansa sau vei trece din nou la tineret...

magic4ever
magic4ever  •  19 Septembrie 2018, 11:06

Sa vina Claudiu Niculescu antrenor principal, Giani Kirita antrenor secund si Marius Niculae director sportiv!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează