FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

EXCLUSIV S-a supărat Nistor! » Căpitanul s-a enervat când a văzut acordul confidențial. Anchetă la Dinamo

Articol de - Publicat sambata, 15 decembrie 2018 09:40

Căpitanul lui Dinamo s-a enervat după ce a văzut contractul lui Gomelt, cel mai bine plătit jucător din Ștefan cel Mare. Șefii îi promiseseră lui Dan că el va avea cea mai mare leafă din lot. 

Dan Nistor, 30 de ani, este foc și pară pe conducerea dinamovistă! Conform surselor Gazetei, cineva din cadrul clubului i-a arătat mijlocașului contractul lui Tomislav Gomelt, 23 de ani, care este mai mare decât al său, iar căpitanul a sărit ca ars!

Nistor câștigă 12.000 de euro pe lună, iar croatul încasează cu 2.000 de euro mai mult.

În momentul în care conducerea "câinilor" l-a convins pe mijlocaș să nu plece la FCSB și să își prelungească contractul cu Dinamo, i-a mai garantat lui Dan și faptul că va fi mereu cel mai bine plătit fotbalist din Ștefan cel Mare, lucru la care orgoliosul jucător ține foarte mult, considerând că acest lucru este o confirmare a valorii sale.

Se dă lovit?

Dan a ieșit la pauza meciului cu CFR, accidentat, și chiar declara imediat după meci: "Am jucat într-un picior. Nu cred că mai pot să joc anul acesta". Nistor nu a făcut parte din lotul pentru cel mai recent meci, remiza cu Hermannstadt, 1-1, și nu a fost convocat nici pentru partidal cu Craiova.

Sursele Gazetei susțin însă că cei din conducerea dinamovistă îl suspectează pe Nistor că se dă lovit pentru a se răzbuna pentru faptul că Gomelt este mai bine plătit. 

"Sunt jucători la Dinamo care câștigă 155.000 de euro și pe care nu îi interesează dacă câștigă sau nu echipa, ei încasează banii ăștia. Eu am crezut că este o glumă, dar nu e o glumă"
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

1gol și 4 assist-uri în 15 meciuri a reușit Nistor în acest sezon de Liga 1

6,20 este media notelor GSP ale lui Nistor, a doua cea mai mare din lot, după Mahlangu, cu 6,6

Cine i-a arătat contractul?

Nistor ar fi discutat cu conducerea dinamovistă extrem de nervos din cauza contractului său, lucru care i-a neliniștit pe șefi, având în vedere situația echipei. Aceștia au pornit o anchetă internă pentru a afla cine i-a arătat căpitanului echipei contractul lui Gomelt. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (49)
valii_sv
valii_sv  •  15 Decembrie 2018, 19:59
Postat de Laur Petre pe 15 Decembrie 2018, 18:17

Intr-o redactie de *** exista o noua grija, salariile la Dinamo !

Vai de capul vostru , voi inca mai puneti botul la toate aberatiile acestui site ?

unn_dinamovist
unn_dinamovist  •  15 Decembrie 2018, 18:33
Postat de unn_dinamovist pe 15 Decembrie 2018, 18:30

afara nistor. ce ai facut ptr Dinamo ptr a avea atatea pretentii ??? mereu e swcandal din cauza lui nistor, afara !

Daca asta pleaca de la Dinamo, o v a mai juca doar la chiajna sau voluntari ! fcsb nu il ia, cfr a vrut sa scape de el...asta isi incheie cariera in maximum un an de zile daca pleaca de la Dinamo ! peste tot unde a jucat, a fost aruncat ca o masea stricata...nicaieri nu a fost asa de apreciat cum e la Dinamo ! un caracter de doi lei !

unn_dinamovist
unn_dinamovist  •  15 Decembrie 2018, 18:30

afara nistor. ce ai facut ptr Dinamo ptr a avea atatea pretentii ??? mereu e swcandal din cauza lui nistor, afara !

Vezi toate comentariile (49)
Comentează
Close