FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

EXCLUSIV S-au rezolvat problemele la Iași! Jucătorii și-au primit restanțele, dar Ambrosie nu e de găsit pentru a semna un act important

Articol de - Publicat joi, 29 noiembrie 2018 12:57

Horia Sabo, investitorul de la Poli Iași, a achitat deja salariile restante, care trebuiau încasate pe 15 noiembrie și care erau până acum blocate de Selymes.

Investitorul a băgat în conturile jucătorilor ieșeni salariile pe luna octombrie, o sumă în jurul a 110.000 de euro, susțin sursele GSP.ro. Omul de afaceri a vorbit și cu jucătorii lui Flavius Stoican. Acesta a mers la cantină, când fotbaliștii erau la masă, și a vorbit cu ei, anunțându-i că le-au intrat banii în conturi și că nu vor mai fi probleme.

În plus, Sabo le-a transmis jucătorilor că vor avea banii la zi și de sărbători. Omul cu banii de la Iași încearcă acum să rezolve și problema cu salariile pentru personalul TESA al clubului (n.r. Tehnic, Economic și Socio-Administrativ), care ajunge la 30.000 de euro.

Pentru acest lucru însă are nevoie de semnătura președintelui executiv, Adrian Ambrosie, pe care nu l-a găsit astăzi în club. Personalul clubului trebuie să încaseze salariile pe 1 decembrie, dar Sabo vrea să le dea de azi pentru că în zilele următoare băncile sunt închise.

Jucătorii au avut noroc pentru că salariile lor nu depindeau de semnătura lui Ambrosie. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
forza_csms
forza_csms  •  29 Noiembrie 2018, 15:46
Postat de cpt.ahab pe 29 Noiembrie 2018, 13:59

Să intre pe Floca și va da de Ambrozie. Cel puțin, așa susțin unele mediciniste!:))))

:)))))))))))))))))))))))))))

cpt.ahab
cpt.ahab  •  29 Noiembrie 2018, 13:59

Să intre pe Floca și va da de Ambrozie. Cel puțin, așa susțin unele mediciniste!:))))

albalbastru72
albalbastru72  •  29 Noiembrie 2018, 13:23

Vezi Pantirule,daca mai aveai putintica rabdare(si creier) si nu te bucurai la maruntis iti pastrai onoarea(daca ai fi vrut).

Vezi toate comentariile (3)
Comentează