FOTBAL  »  Superliga  »  

EXCLUSIV » Scandal la Dinamo: Liviu Ganea trimis la echipa a doua. Ceruse 350.000 de euro într-un sezon!

Liviu Ganea a intrat în conflict cu conducerea clubului
Liviu Ganea a intrat în conflict cu conducerea clubului

Articol de GSP - Publicat marti, 19 iulie 2011 00:00 / Actualizat marti, 19 iulie 2011 14:08

Dinamo nu transferă nimic, ba din contră! Renunţă şi la unul dintre titulari! Azi, Liviu Ganea a fost trimis la echipa a doua după un scandal cu conducerea clubului.

UPDATE 14:05 // CE SPUNE CONDUCEREA CLUBULUI

Surse din club au dezvăluit pentru gsp.ro ce voia Liviu Ganea pentru a parafa un nou contract cu Dinamo. Atacantul a cerut să i se plătească 200.000 de euro la semnătură, iar salariul să crească de la 42.000 de euro pe an la 150.000 de euro pe an! Aşadar, el solicita nu mai puţin de 350.000 de euro!


>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Atacantul de 23 de ani se va pregăti de azi sub comanda lui Flavius Stoican, antrenorul lui Dinamo II. Ce s-a întîmplat? Ganea nu a acceptat oferta de prelungire a contractului, scadent vara viitoare, considerînd că salariul care i-a fost propus era mult prea mic.

"Nu semnez pe doar 72.000 de euro pe an!", a zis "vîrful". În consecinţă, el a fost anunţat de şefi că nu se va mai pregăti cu prima echipă! Ba, mai mult, a primit şi o hîrtie prin care se poate transfera la orice alt club pentru un milion de euro.

Citeşte şi: Dinamo visează la titlu fără nici un transfer şi cu nouă jucători plecaţi!

UPDATE  /// GANEA explică într-un interviu pentru gsp.ro de ce s-a ajuns aici

- Liviu, ce s-a întîmplat la negocierile cu şefii?
- Am discutat cu conducerea şi mi s-a promis un salariu de 6.000 de euro lunar, care intra în vigoare abia în vara lui 2012! Nu pot să accept această ofertă, îmi pare rău. În aceste condiţii, mi s-a transmis să mă pregătesc cu echipa a doua şi să-mi caut alt angajament.

- Şi ai ceva oferte?
- Momentan, se ocupă impresarii mei de acest aspect. Am primit din partea clubului o hîrtie prin care mă pot transfera oriunde pentru un milion de euro. Stau, mă pregătesc şi dacă nu îmi găsesc echipă, voi juca la echipa secundă pînă în iarnă cînd voi intra în ultimele şase luni de contract. Apoi pot semna cu orice echipă!

- Eşti dezamăgit de ce s-a întîmplat?
- Îmi doream să rămîn şi mă aşteptam să fiu tratat altfel, avînd în vedere că sînt de şapte ani la Dinamo. Am 23 de ani şi cred că meritam şi eu mai mult de 6.000 de euro pe lună, mai ales că în toţi aceşti ani am avut contract mici şi toate în dolari!

5.000 de dolari pe lună, adică 3.500 de euro, cîştigă în prezent Liviu Ganea la Dinamo

7 goluri a marcat Ganea pentru Dinamo în sezonul precedent

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (68)
ultras_forever
ultras_forever  •  20 Iulie 2011, 01:07

drum bun ganea s io asa esti al doilea indolent ca printu..sa joace tucudean e peste tine la ora asta..te forta la greu andone ca esti jucatorul fratilor si tucudean nu..

ombladoon
ombladoon  •  19 Iulie 2011, 20:33

asta ar trebui sa dea bani de acasa ca sa fie macar rezerva la dinamo 2 !!! e un zero barat. cel mai prost atacant din liga 1. e lesinat !

cpt.ahab
cpt.ahab  •  19 Iulie 2011, 20:00

Impiedicatul asta s-o fi sfatuit cu Zicu in privinta tocmelii! Eu nu i-as da nici 500 de euro pe luna, la cat fotbal stie... Sa lase locul altora mai valorosi...

Vezi toate comentariile (68)
Comentează