FOTBAL  »  Superliga  »  FC HERMANNSTDT

EXCLUSIV Scandal la Sibiu! Jucătorii îl vor plecat pe Vasile Miriuță: „Ne-a abandonat!”

Vasile Miriuță are probleme la Hermannstadt
Vasile Miriuță are probleme la Hermannstadt

Articol de , - Publicat miercuri, 01 aprilie 2020 16:52

Fotbaliștii au transmis conducerii că nu vor mai juca ”o secundă” pentru club până ce antrenorul nu va fi dat afară: ”N-avem program, nu răspunde la telefon. Așa a făcut peste tot pe unde a fost”

Hermannstadt e în mijlocul unui scandal fără precedent. După ce le-a suspendat contractele pe perioada stării de urgență, clubul le-a propus fotbaliștilor prelungirea înțelegerilor pentru o perioadă egală cu cea a suspendării. Dar, potrivit surselor Gazetei, aceștia nu sunt de acord. Mai mult, i-au transmis președintelui Iuliu Mureșan că nu vor mai juca "o secundă" până când antrenorul Vasile Miriuță nu va fi dat afară! Ei îi aduc lui "Tati" acuzații grave: 

  • „Este singurul antrenor care nu le-a dat jucătorilor un telefon de când s-a decretat starea de urgență". 
  • „E singurul care nu a vorbit cu jucătorii pentru un antrenament măcar așa, virtual. E de negăsit. S-a ascuns în casa lui din Ungaria. Ne-a abandonat!”
  • „Niciodată nu a făcut nimic pentru echipele pe unde a antrenat. A luat doar banii și a făcut combinații cu managerii și cu băiatul lui"
  • „Visa ca pe băiatul lui să-l facă măcar impresar, dacă fotbalist n-a reușit. Și ne obligă pe toți să semnăm cu el contracte pe 5 ani. Ne lua și 3 euro dacă putea".

„Tati" respinge acuzațiile

Contactat de Gazetă, Miriuță a respins toate acuzațiile: "Eu nu m-am ascuns deloc. Sunt la Budapesta, într-adevăr, dar vorbesc în fiecare zi cu jucătorii. Dacă nu mă credeți, puteți să-i sunați și să-i întrebați. 

Program de pregătire individuală în perioada asta le-a dat preparatorul fizic Vlad Țăran. Nici măcar acuzația potrivit căreia aș face combinații cu managerii și cu băiatul meu la transferuri nu stă în picioare. 

La Hermannstadt n-am adus niciun jucător prin intermediul băiatului meu. Iar președintele Mureșan vă poate confirma. Niciun jucător din România n-are treabă cu băiatul meu!"

„Prin acele propuneri de prelungire a contractelor am vrut să le venim în ajutor jucătorilor, să nu piardă bani. N-avem nicio vină că nu se joacă. Iar acuzațiile la adresa lui Miriuță sunt răutăți. N-am adus la Sibiu niciun jucător prin intermediul său ori al băiatului" Iuliu Mureșan, președinte FC Hermannstadt

„O să găsim soluții" 

O altă nemulțumire exprimată de jucători e că nu și-au primit salariile pe ianuarie și februarie. Replica lui Mureșan: „N-am încasat toți banii din drepturi TV. O să găsim soluții să le plătim și pe acelea, după ce se termină criza asta. Pandemia ne-a lovit pe toți, cluburi și fotbaliști, toată lumea are de suferit. Trebuie să înțeleagă și ei".

Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

Citește mai multe știri din Liga 1:

Primul club din play-off care intră în șomaj tehnic: „65 de angajați în total. Nu ne permitem pierderile”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
gazistu
gazistu  •  01 Aprilie 2020, 19:34

asa l-au "curatat"si pe Neagoe....

dubluv
dubluv  •  01 Aprilie 2020, 18:29

in a 2a parte a articolului, GSP spune ca in prima parte a mintit.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează