FOTBAL  »  Superliga  »  CSM POLI IAȘI - STEAUA 0-2

EXCLUSIV Scandal la vestiare după Iași - Steaua 0-2! Acuze grave: "Mereu ne-ați furat"

Articol de - Publicat duminica, 30 octombrie 2016 22:32

Finalul meciului de la Iași a fost tensionat. Cele 5 înfrângeri consecutive ale gazdelor nu au mai putut fi suportate de Eugen Neagoe, care s-a răstit la Alexandru Tudor.

Antrenorul ieșenilor i-a reproșat maniera în care a condus meciul cu Steaua și deciziile pe care le-a luat în cele 90 de minute.

"Mereu ne-ați furat", a strigat nervos acesta. "Nu e normal să trageți doar cu ei", a completat acesta.

Tudor l-a luat de mână să-l bage la vestiar: "Hai, vino! Vino să ne uităm împreună la TV. Nu mai face scandal aiurea să vezi că am dreptate. Hai, mă! Vino!", a răspuns Tudor.

Eugen Neagoe a refuzat invitația lui Tudor și a mers să-și certe jucătorii.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (54)
819602521427859
Stancu Florin  •  01 Noiembrie 2016, 08:57
Postat de tonyys pe 31 Octombrie 2016, 07:55

Cel mai buen comentariu.

Ceea ce se intampla in fotbal la ora actuala, duce catre distrugerea totala a acestui fenomen in Romania. FCSB-ul este principala cauza (mergand pe principiul, eu te-am facut, eu te omor), deoarece prin japca pe care o face la nivel de jucatori, usor, usor , o sa ramana singura in campionat ( poate va juca in Ungaria, este si asta o solutie) spre deliciul postacilor fcsbisti. Un lucru este cert, cangrena trebuie extirpata... steaua trebuie sa-si redobandeasca identitatea, iar celelalte echipe sa-si regandeasca strategiile pt. insanatosirea fenomenului, numit fotbal.

1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  31 Octombrie 2016, 08:56

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stelist_fcsbizat
stelist_fcsbizat  •  31 Octombrie 2016, 08:52

cosmin bajescu ai felicitari de la toti slujitorii, inclusiv de la mine...in schimb vin cu o propunere sa-l schimbi pe neagoe cu dica ,lutu ,iordanescu junior sau ionut chirila...nu e posibil ca in moldova doar botosaniul sa fie satelit

Vezi toate comentariile (54)
Comentează