FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Schimbare majoră pregătită de Dinamo în 2017 » De peste 30 ani nu s-a mai întâmplat asta

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de - Publicat miercuri, 28 decembrie 2016 13:22

Dinamo este în tratative cu Puma pentru un parteneriat de imagine din 2017. ”Câinii” ar reveni la sponsorul tehnic cu care au avut cele mai mari rezultate pe plan internațional.

Astfel, "câinii" ar putea reveni la firma de echipament alături de care au realizat mari performanțe, atât în Europa, cât și pe plan intern, în anii '80.  

Dinu, Ionel Augustin, Costel Orac, Gigi Mulțescu, Ion Marin, Mircea Rednic, Ioan Andone, Cornel Țălnar ori Dumitru Moraru erau îmbrăcați în acele vremuri în echipamentele firmei germane Puma. La care ar putea reveni de la anul.

Actuala conducere a clubului a luat în calcul o rebranduire din 2017. Iar unul dintre detaliile acestui plan este reprezentat de posibilitatea schimbării sponsorului tehnic de acum, Nike, cu care Dinamo a colaborat din 2006, cu firma germană Puma.

Toate detaliile parteneriatului plănuit de Dinamo cu Puma pot fi citite în ediția tipărită a Gazetei sau pe platforma Gazeta Digitală

Tot azi, exclusiv print:

» EXCLUSIV De necrezut! Un jucător al Stelei se roagă de șefi să fie lăsat să plece: "Ajutați-mă cu două salarii să am și eu ceva bani"

» EXCLUSIV Scenariu APOCALIPTIC » Ce s-ar întâmpla cu Liga 1 după DISPARIȚIA Stelei

» INTERVIU EXCLUSIV. Un fotbalist din Liga 1 face dezvăluiri incredibile: "Dacă nu era Hagi, acum aș fi fost șofer de taxi"

"Dinamo era puternică, impunea respect. Aveam 1-0 până să înceapă meciul, când adversarii din România cenușie a acelor ani vedeau echipamentul nostru Puma, strălucitor"
Ionuț Lupescu, fostă glorie dinamovistă

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
robert1205
robert1205  •  28 Decembrie 2016, 21:14

Dinamo acum plateste pentru echipament Nike. PUMA probabil plateste-sponsorizeza Dinamo pentru echipament.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  28 Decembrie 2016, 18:09

Aaaaa, credeam ca schimba cainii de pe sigla. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alb_rosu_in_vn
alb_rosu_in_vn  •  28 Decembrie 2016, 17:35

Nu cred ca echipamentul e de vina pentru rezultatele actuale. Nike e o firma puternica si face lucruri de calitate si cu design placut. Nici Puma nu arata rau, dar e cam a patra-a cincea pe piata in acest moment

Vezi toate comentariile (24)
Comentează