FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA 3-0

EXCLUSIV Scouter important în tribune la FCSB - CSU Craiova » Ce club și-a trimis omul la meci

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 mai 2017 11:50

FCSB s-a impus cu 3-0 în meciul cu CSU Craiova, dar nu a putut câștiga titlul, pierzând trofeul din cauza meciurilor directe cu Viitorul.

Meciul a fost unul extrem de spectaculos, jucătorii celor două echipe oferind faze de calitate, spre bucuria fanilor.

Potrivit surselor GSP.RO, în tribunele Arenei Naționale s-a aflat Jan Vennegoor of Hesselink, fost atacant olandez și actual scouter la PSV Eindhoven.

Acesta a cerut două bilete la meciul dintre FCSB și CSU Craiova și a venit pentru a urmări mai mulți jucători. Cel mai probabil, principalul fotbalist pe care a venit pentru a-l vedea la lucru a fost Andrei Ivan.

Atacanul a mai fost dorit și în trecut de olandezi, iar în vară ar putea ajunge în prima ligă din Olanda. Ivan, 20 de ani, a marcat 9 goluri în acest sezon de Liga 1, în 23 de meciuri. Atacantul este cotat la 1,5 milioane de euro de transfermarkt.de.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
romulus65
romulus65  •  14 Mai 2017, 15:18

CSU a gresit tactica aseara, in loc sa atace mai bine bagau autobaza in careu si incercau sa dea lovitura pe contraatac. Ei au jucat din orgoliu si au incercat sa castige meciul dar si daca terminau la egalitate incurcau FCSB-ul.Golurile le-au luat pe grave greseli de aparare de aceea cred ca daca CSU venea hotarata sa se apere meciul ar fi fost mult mai greu pentru FCSB.

saviola2_8
saviola2_8  •  14 Mai 2017, 13:20
Postat de dinamo_fan pe 14 Mai 2017, 12:17

a venit scouter sa-l transfere pe Alexandru Tudor, atacantul de careu al stelei. din pacate acesta nu a fost delegat de seful bricheta. daca inca il mai cauta, la ora asta e pe la Clinceni :))))

dupa zece ani de frustrati v-ati tacanit cu totii...

andy_2008
andy_2008  •  14 Mai 2017, 12:48

Mare jucator Ivan asta,merita 2 sau poate chiar 3 mii de euro.Scumpicel dar face banii astia. Ne a rupt in 3 Craiova cu el titular.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează