FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Se desparte Dinamo de o vedetă? Un club de Champions League insistă pentru el » Întâlnire de gradul zero între șefi: sume, veniri + plecări

Articol de - Publicat vineri, 23 decembrie 2016 11:06

Golul din supervictoria cu Steaua, 4-1, i-ar putea aduce lui Dorin Rotariu (21 de ani) un transfer la Dinamo Zagreb.

Croații insistă pentru el și speră să îl convingă pe Ionuț Negoiță să-l cedeze pentru 2 milioane de euro sau cel mult 2,5 milioane.

În schimb, patronul lui Dinamo și-ar dori în jur de 4 milioane de euro în schimbul săi.

Se întâlnesc să discute

Ionel Dănciulescu, Adrian Mutu, Ioan Andone și Ionuț Negoiță se întâlnesc azi pentru a discuta despre campania de achiziții din iarnă.

Pe lista subiectelor de discuții este și posibila plecare a lui Harlem Gnohere, în locul căruia Dinamo trebuie să caute un alt atacant.

De asemenea "câinii" își mai doresc un mijlocaș și un fundaș, iar pe această listă intră Mihai Răduț și Filip Mrzljak.

Adrian Mutu are drept sarcină atragerea unor jucători cu nume, așa cum au fost Mexes sau Matuzalém.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
1712736788958012
Rot Florin  •  24 Decembrie 2016, 15:04

Dinamo Zagreb mare club , in careul de asi ai Europei !! REAL , BARCA, dinamo zagreb si JUVE . Nu??!! Ziaristi de tot *** ce sunteti voi ,a-ti merita sa muriti de foame nulitatilor !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

legoolas
legoolas  •  24 Decembrie 2016, 08:25

In calitate de fan, admir bun simtul lui Rotariu si buna crestere, rar vezi asta la un fotbalist roman si daca faci comparatie cu jucatorii de la steaua ... nu gasesti asa ceva! Insa, pe el il duce foarte mult in jos unchiul lui si mama lui. Trebuie sa se caleasca si sa accepte si aplauzele suporteriile dar si injuraturile (cu care nu sunt de acord, pentru nici un jucator ..dar deh ... daca platesti bilet, trebuie sa fii bizon).

samertx
samertx  •  23 Decembrie 2016, 19:02

Nu știu de ce nu este apreciat ăsta micul. E un fotbalist bun, chiar bun dacă îl aduci la nivelul lui Popică și alții e peste ei, cu vreo două clase peste, clar. De fapt, este peste tot ce mișcă în România, are clasă puștiul, e din alt aluat, se vede cu ochiul liber.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează