FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR

EXCLUSIV Sebastian Colțescu va conduce superduelul FCSB - CFR! Echipa lui Dică învinge la foc automat cu el la centru

Articol de , - Publicat joi, 20 decembrie 2018 09:00

În sfârșit, vine vacanța pentru fotbaliști, iar sâmbătă seară, de la ora 20:00, se va juca FCSB - CFR Cluj, ultimul meci oficial din Liga 1 în acest an, un derby între primele două clasate. 

Vicecampioana se întoarce pe Arena Națională, acolo unde n-a mai pierdut de peste doi ani, în timp ce campioana vrea să câștige pentru a se distanța în campionat. 

Pentru cel mai important duel al sezonului, Comisia Centrală a Arbitrilor a decis să-l delege la centru pe arbitrul activ cu cele mai multe partide în prima divizie din România. Numele lui?

Sebastian Colțescu, 41 de ani, din Craiova! Arbitrul din Bănie se va afla la cel de-al 8-lea său meci în ediția curentă și cel de-la 275-lea din întreaga carieră. După retragerea lui Alexandru Tudor, Colțescu e lider la acest capitol.

În actuala stagiune, Sebi a scos de patru ori cartonașul roșu din buzunar și a dictat o lovitură de la 11 metri. Interesant e că este primul joc al roș-albaștrilor pe care-l "fluieră" în acest sezon. Până acum a mai condus ce 36 de ori FCSB, care a strâns 24 de victorii, 6 remize și doar 6 înfrângeri. Un procentaj de puncte câștigate de 72%!

De partea cealaltă, CFR, formație ce n-a mai pierdut în deplasare de un an, l-a mai avut la centru pe Colțescu de două ori în actualul campionat, de fiecare dată în deplasare. 0-0 la Mediaș și victorie 1-0 la Chiajna. Per total, Sebastian a arbitrat de 40 de ori trupa din Gruia, care are 17 victorii, 5 egaluri și 18 înfrângeri cu "centralul" din Craiova, un procentaj de 47% puncte câștigate în L1. 

2,55e cota oferită de casele de pariuri ca FCSB să se impună sâmbătă pe Arena Națională, în timp ce campioana a primit cota 3,05 pentru un succes la București

"O victorie ne poate aduce cel puţin la egalitate de puncte şi, de ce nu?, chiar pe primul loc. Practic, sunt cele mai puternice echipe, cele mai experimentate, cu loturile cele mai valoroase" Helmuth Duckadam, președinte imagine FCSB

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
1_0_1_0
1_0_1_0  •  21 Decembrie 2018, 14:53

Să fie eliminați de cine vrei tu și când vrei tu; doar să se întâmple ce vreau eu mâine seară. Ok boss?

andyandrei2015
andyandrei2015  •  20 Decembrie 2018, 13:03
Postat de mosvasile pe 20 Decembrie 2018, 11:50

E clar!Daca de obicei echipa lui Becali beneficia de eliminarea (doar)a unui jucator al adversarilor si de penalty-ul din program,acum si-au luat masuri suplimentare!Vor beneficia de...doua eliminari ale unor jucatori adversi si vor primi...doua penalty-uri!Iar Man va fi un jucator de 200 de milioane!Daca GG e hotarat sa cumpere si anul asta titlul de campioana pentru echipa sa,poti sa zici ceva?Sunt banii lui!

ABERANTULE,DINAMO SI CFR AU FOST CELE MAI AJUTATE DE ARBITRI,PLUS CRAIOVA,FARA FLUIERASI,DINAMO ERA ULTIMA IN LIGA 1,STEAUA LOCUL 1,CRAIOLGUTA PE 6,CFR PE 4 ,ASA CA CULCA TE PROSTEA,NU MAI VISA ABERATII,DACA VA TRAGE PT CINEVA COLTESCU,VA FI PT CFR

883135188391540
Popa Corneliu  •  20 Decembrie 2018, 11:55

Cum o sa conduca Coltescu proFCSB/Steaua, pai Dl Dancu, omul de la Presedentie, seful Grupului de Cluj, nu are mobil? Un telefon si adio Coltescu delegari in cupele Europene, nashpa! Voi credeti ca CCA-ul nu stie cum sa stranga "surubul"? Presedintele Kyros Vassaras, doarme? Nu ati vazut cum Fesnic a executat "ordinul" la cel de al doilea galben? Noua Cooperativa are de luptat cuoierul, ca sa numai obtina nici un titlu si sa o ia "pe campii" ca dl Porumboiul! De ce credeti ca a fost "numit" de Politic triumviratul Habarnam Burleanu, Gino Iorgulescu si Voichin Voda, asa de flori de mar? Ce va mai "aburesc", ca sa nu zic manipult, cei din mass-media! Ofiteri, unii dintre ei, chiar "echidistanti"!?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close