FOTBAL  »  Superliga  »  ŞEDINŢĂ

EXCLUSIV Şedinţă maraton a Comitetului Executiv » Un preşedinte din Liga 1 a cerut demisia cuplului din conducerea CCA Vassaras - Deaconu

Articol de - Publicat luni, 10 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 10 noiembrie 2014 19:39

Într-o şedinţă maraton de aproximativ 5 ore şi jumătate a Comitetului Executiv al FRF, unde au fost prezenţi toţi membrii Comisiei Centrale, s-au căutat mai multe răspunsuri.

Fără succes însă, membrii au ieşit furioşi din şedinţă pentru că nici o temă nu şi-a găsit răspunsul, mai ales cînd a fost vorba despre Kyros Vassaras şi Alexandru Deaconu, preşedintele şi vicepreşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor. 

Gino a înaintat comisiei o listă cu întrebări punctuale la care aştepta răspuns din partea conducerii CCA, remarcînd faptul că este pentru prima dată în istoria Ligii 1 cînd absolut toate cluburile îşi manifestă nemulţumiri majore faţă de prestaţiile arbitrilor.

Sursele GSP.RO susţin faptul că preşedintele lui Gaz Metan Mediaş a cerut demisia cuplului Vassaras - Deaconu, considerat responsabil pentru haosul din fotbalul românesc. Cei doi n-au avut nici o reacţie, lucru care s-a întîmplat şi cu Răzvan Burleanu, care n-a intervenit pe această temă, preferînd să lase să treacă discuţia ca şi cînd nu ar fi existat.

Printre întrebările care nu şi-au găsit răspuns au fost şi motivele pentru care Alexandru Tudor şi Cristi Balaj sînt doar pe locurile 6 şi 7 pe lista FIFA (ultimele două), iar de ce Radu Petrescu, care e unul dintre fluieraşii cu probleme mari se regăseşte acolo, înaintea celor doi.

De asemenea, au existat discuţii şi despre lista FIFA pentru fotbalul feminin. Reprezent de Alin Cioban, care a fost acompaniat şi de ceilalţi oameni din Comitetul Executiv, acesta a devenit furios cînd s-a pus în discuţie faptul că una dintre fetele trecute pe lista FIFA, Cristina Bujor, a ajuns acolo în principal pe criteriul faptului că este fina lui Irina Mîrţ, membră a CCA.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  11 Noiembrie 2014, 02:05

mda, si ? ce blatisti puneti in loc ?

jack.sparrow
jack.sparrow  •  11 Noiembrie 2014, 01:31
Postat de blatistu49 pe 10 Noiembrie 2014, 21:00

vrem pe DIMA sigurul care nu e corupt din claca de infractori machedoni si nepotisme

Kovacs

blatistu49
blatistu49  •  10 Noiembrie 2014, 21:00

vrem pe DIMA sigurul care nu e corupt din claca de infractori machedoni si nepotisme

Vezi toate comentariile (14)
Comentează