FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Şedinţă surpriză între Gigi Becali şi jucători » A luat o decizie incredibilă! Primă colosală pentru stelişti

Articol de - Publicat sambata, 22 august 2015 13:44

Acum cîteva minute a avut loc o întîlnire între Gigi Becali și echipă. A fost prima de la venirea lui Mirel Rădoi în Ghencea, antrenorul și patronul decizînd ca, pînă azi, Becali nici măcar să nu le vorbească jucătorilor pentru ca tehnicianul să-și păstreze autoritatea. ”Nu se va amesteca la echipă, e doar o excepție”.

"Becali n-a venit ca să-i certe, ci ca să le transmită un mesaj clar: trageți cu dinții în Norvegia și, în caz de calificare, aveți o primă de 50.000 de euro de om”, a povestit cineva din club.

”Becali și-a asumat riscul de a fi privit ca un nebun”. Finanțatorul știe că o răsturnare a rezultatului de 0-3 din turul cu Rosenborg e puțin probabilă, dar a vrut să le fie clar jucătorilor că au de ales între a primi 50.000 de euro plus păstrarea salariilor și a nu primi 50.000 plus o reducere de salarii.

”Becali le-a mai zis că are încredere în echipă, că titlul rămîne obiectivul principal și că Rădoi are sprijinul lui necondiționat. Dar i-a și avertizat să se uite în jur la insolvențele de la Dinamo, Rapid și celelalte cluburi și să facă un efort tocmai pentru că ei n-au avut niciodată probleme cu banii”, a adăugat omul din club.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (76)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  24 August 2015, 19:27

vrajeli

valiro
valiro  •  22 August 2015, 20:45
Postat de ungurul_vesel pe 22 August 2015, 19:58

Salariile nu are cum sa le taie fara acordul ambelor parti, poate eventual sa-i roage pe jucatori sa-si gaseasca o alta echipa. Oamenii au un contract si nu e treaba lor ca angajatorul iese in pierdere.

Poate asa e pe hartie, dar la Steaua e altfel. Ii pune sa aduca banii benevol, salariul ramane acelasi. Si daca ar fi sa le scada salariul, fii sigur ca vor fi de acord ambele parti, altfel nu mai pupa joc cine nu vrea... si va fi mancat de amenzi.

fangigi
fangigi  •  22 August 2015, 20:36
Postat de unico_biancorossi pe 22 August 2015, 19:20

din gura le da si 5 milioane de oyro, dar *** sunt incapabile prin definitie sa ucida un lup din tara rosenborgilor.)

E smecher ***, el promite un total de 6-7 sute de mii de € celor ce el spera sa-i aduca zece milioane! Asta e din ciclul " fa-i pe fraieri pe unde-i prinzi"!:)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (76)
Comentează