FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Șefii lui Dinamo mai renunță la un jucător » Fotbalistul nu mai vine la reunire + pe cine vor dinamoviștii în locul lui

Articol de - Publicat miercuri, 03 ianuarie 2018 10:35

Maxi Oliva, fundașul stânga argentinian, a fost informat de conducere să nu mai vină la reunirea de pe 8 ianuarie pentru că nu mai intră în planurile de viitor ale clubului.

A mai picat unul! După Rivaldinho și Bokila, conducerea dinamovistă i-a transmis lui Maxi Oliva, 27 de ani, să-și caute echipă pentru că antrenorul Vasile Miriuță nu l-a inclus pe fotbalistul de bandă stânga în planurile sale pentru 2018.

Sursele Gazetei susțin că roș-albii sunt dispuși să renunțe la argentinian fără nicio pretenție financiară. fiind mulțumiți că nu mai trebuie să-i plătească salariul.

Venit la Dinamo în vara lui 2016 la insistențele lui Ioan Andone, mijlocașul stânga poate juca și fundaș, iar în momentul venirii a primit unul dintre cele mai mari salarii din lot, veteranii români ai echipei fiind extrem de deranjați la vremea respectivă de acest lucru.

În ultima perioadă, Vasile Miriuță l-a folosit pe Oliva fundaș stânga, mai ales că titularul postului, Steliano Filip, a fost reprofilat la închidere. Pe lângă "Stelu", variantă pentru flancul stâng al apărării mai este Vlad Olteanu, revenit după împrumutul de la FC Voluntari.

"Câinii" speră să se întărească cu Alexandru Vlad, de la CFR, pentru care negociază de mai multe săptămâni.

250.000 €este cota lui Maxi Oliva, potrivit transfermarkt.de

8.000 €pe lună câștigă Oliva la Dinamo 

9 meciuri a jucat Oliva în acest sezon de Liga 1. All-time are 20 de jocuri pentru Dinamo în Liga 1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
caminero
caminero  •  03 Ianuarie 2018, 22:44

De plecarea lui Bokila mă doare-n paișpe, dar de Rivaldinho și mai ales de Oliva îmi pare rău. Miriuță, ești un idiot!

103798407052226
 •  03 Ianuarie 2018, 20:48

io zic sa renuntati la folbal ! la popice aveti sansa la liga campionilor,sa moara nea gigi de oftica ! mai e si nobilul sport pe gheata-curling !acolo e locul vostru !

mosvasile
mosvasile  •  03 Ianuarie 2018, 14:27

Trebuie sa fii un ***-ca acest Miriuta-ca sa il dai pe Rivaldinho! Asta,dupa ce ca l-a distrus cu buna stiinta,neintroducandu-l, sau inlocuindu-l la pauza -ca in meciul de pomina cu Chiajna,cu toate ca marcase gol- sau in meciul cu CFR Cluj-la 0-0! Nu m-as mira sa ajunga la CFR sau mai stii,chiar la FCSB! Vai de Dinamo !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează