FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Șefii Romei sunt la București și intră astăzi la negocieri cu Gigi Becali!

Articol de - Publicat luni, 13 august 2018 09:00

Zile decisive pentru Dennis Man: reprezentanții clubului AS Roma au venit sâmbătă seară la București, iar astăzi urmează să poarte discuția finală cu steliștii pentru transferul definitiv al lui Dennis în Italia.

Italienii îl urmăresc de mai bine de 4 luni pe puștiul FCSB-ului, dar în urmă cu două săptămâni a început o adevărată avalanșă de telefoane și discuții pentru transferul acestuia în Italia. Pe fir au intrat și belgienii de la Anderlecht, iar Gigi Becali a recunoscut tatonările din Belgia, dar a refuzat clar transferul atacantului de 19 ani.

Transferat cu 400.000 de euro de la UTA în urmă cu doi ani, Man a crescut fabulos în ultimul an, cu Dică la cârma echipei. Ignorat de Reghecampf, care-l ținea mai mult rezervă, dar și profitând de regula Under 21, Dennis a devenit om de bază în primul "11" la FCSB, iar marile cluburi din lume l-au luat în vizor pe atacant.
Ultimii intrați pe fir pentru transferul lui Dennis sunt italienii de la AS Roma, care după mai multe discuții cu cei de la FCSB au decis să vină de urgență la București în speranța că-l vor putea convinge pe Becali să accepte transferul.

Ultima ofertă: 11 milioane de euro!

Sursele Gazetei au dezvăluit că sâmbătă seară doi oficiali ai lui Roma au venit la București, iar astăzi s-ar putea purta ultimele discuții pentru transferul lui Dennis.

"11 milioane de euro este ultima ofertă pe care cei de la AS Roma au făcut-o pentru Man, dar Becali ține de preț și nu vrea sub nicio formă să-l cedeze acum în Italia. Italienii ar putea să mai urce cu câteva milioane", spun sursele ziarului.

Zilele trecute, când s-a mai discutat plecarea lui Man în străinătate, Becali a comentat: "Avea clauză de 70 de milioane de euro, acum i-am crescut-o la 100 de milioane, avea salariu de 3.000, acum are 13.000-15.000 de euro. Eu nu îl dau pe 15 milioane pe Man. Ce, sunt idiot? Păi, pe cine iau în schimb? Nu mai găsesc altul ca el să iau din România". 

2,2milioane de euro este cota de piață a lui Dennis Man, fiind cel mai bine cotat jucător din lotul vicecampioanei, peste Gnohere și Benzar, 2 milioane de euro

200.000 de euro valora Dennis în momentul în care a fost adus de FCSB de la UTA, în septembrie 2016

"A avut un an foarte bun, nu cred că lumea se aştepta la o aşa evoluţie, pentru că nu jucase mai deloc în sezonul precedent. Eu cred că poate creşte în continuare şi va face față dacă va ajunge la o echipă mare"Nicolae Dică, antrenor FCSB

"Dacă Dumnezeu mă ține sănătos, sper să ajung la un moment dat să joc în Spania. Ideal ar fi Real Madrid, dar nu contează, Spania să fie!"Dennis Man, atacant FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (63)
andrei.f
andrei.f  •  14 August 2018, 12:45

Vinde-l JIji şi cu 5 milioane !

101714667435383
Rica Sectoristu  •  14 August 2018, 10:09

ASTA A FOST CASA LUI AUSHNITT. UN MARE DOMN. IATA CUM A FACUT-O FACATURA ASTA DE OM DE NIMIC CARE A AFIRMAT CA DACA SIMONA NU ERA MACHIDOANCA NU S-AR FI RUGAT LA DUMNEZEU. CITI DUMNEZEI AI NEA? FACI DE RUSINE CREDINTA IN DUMNEZEU ORTODOXA. ROMANII TI-AU DAT ADAPOST TIE SI ALTORA DAR CEI BATRINI AU FOST ROMAN SUPER ROMANI CUM SPUNEA TZUTZEA. AZI FACATURI CU AFACERI LA NEGRU BISNITARI SI FARA VREO CULTURA... ITI DAU SI TIE O PROLEMA DACA TE DAI DESTEPT " STATORNICIA PIETREI II FACE PE CIINI SA AIA ILUZIA FUGII." POTI SA O ANALIZEZI ? GREU SI NU ESTE ZISA DE UN MACHIDON. ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rocky2
rocky2  •  13 August 2018, 23:51

O inventie de 12 milioane!

Vezi toate comentariile (63)
Comentează