Comentarii (17)
uclujnapoca  •  20 Mai 2011, 20:01

BAI CINE E NEBUN SA-SI CUMPERE ATATEA VEDETE PE ACELASI POST!!!! ALOOO SUNT DOAR ABERATII IN ZIARUL ASTA !!! UNU LA MANA NORMAL ORICE ECHIPA ISI DORESTE UN ERIC,,, E DORIT SI DE UTA IN LIGA A II-A NU DOAR DE U CARE SE VA BATE PT LOCURILE 1-4 DECI CE TOT ATATEA COMENTARII FARA SENS SI UN ARTICOL FARA SENS!!! GOGA AR FI POSIBIL SA VINA INAPOI PT CA TIMISOARA AR PUTEA SA FACA O OFERTA GROASA PT ERIC... DAR TARE MA TEM CA GAZUL IL VA DA PE ERIC TIMISOAREI DUPA CUM NE-AU PLATIT PE NOI PT GOGA "IN 100 DE RATE INTARZAIATE"

gazistu  •  20 Mai 2011, 12:04

eric zicea ca pleaca la o echipa mare, adika ste, din, rap, tim, vas si cu parere de rau CFR, (adika la echipele care se bate pt titlu), insa daca U plateste bine si eric si clubul gaz metan sunt multumiti pleaca daca nu ramane aici, sau undeva in europa. si dinamo o oferit sez trecut 800.000 euro +2 fotbalisti (homei si scarlatache), si gazu lea zis PA. asa ca trebuie sa fie cel putin 1,5 mil euro.

monkyylover  •  19 Mai 2011, 19:28

proasta alegere de cuvinte... natural si firesc inseamna roman... restul este doar o istorie denaturata

nocturna  •  19 Mai 2011, 19:04

nici o sansa , numai eric face cinci mil.de euro , ce sa mai zic de ceilalti?

romanescu  •  19 Mai 2011, 18:05

Urbea noastra,"Alma Mater Napocensis", seamana cu o mama cu doi copii : o fata, "U" si un baiat, "CFR',care au doi tati: un ungur(tata natural al baiatului) si unul adoptiv (pentru fata). Copiii astia se poarta ca si doi "tembeli", tragandu-se de par in vazul lumii. Iar noi, suporterii , nepotii tatilor (sau netotii) ii imitam. Nu este bine! Clujul este oras CARPATIC si nu BALKANIC, muntii Balkani sunt in Bulgaria si Grecia ....

romanescu  •  19 Mai 2011, 18:00

Ar fi foarte bine pentru "U" si m-as bucura mult sa fie doua echipe puternice in orasul nostru! Insa, mai bine ar fi sa "transfere" si un pic de "demnitate", pentru ca , "Universitatea Cluj" este un nume nobil,cu traditie istorica. Ce incearca acum sa manevreze dl. Walter ,"constiinta nationalista a ardelenilor", poate sa-i fie fatala. Nu este bine sa te folosesti de sentimentele oamenilor. Ardealul este vechea Daciei,iar ardeleni sunt un pic mai complecsi in comportament decat restul romanilor.

vladutz13  •  19 Mai 2011, 17:41

Vad ca vrea numai mijlocasi ofensivi.... loc unde sta binisor deja. Probabil ar mai trebui un atacant, dar oricum problemele majore pentru U Cluj sunt in defensiva, nu neaparat ca oameni, dar modul in care se face.... pana la urma jucatori gen Cristea, Bostina nu prea se preocupa de asa ceva. Nici nu stiu cine e inchizator la formatie.... poate Menassel??

raamon  •  19 Mai 2011, 16:55

www.pw2.ro/580 Descopera jocul din browser care te duce inapoi in timp. Intra intr-o breasla, cutreiera voievodatele romanesti, traieste aventura, rescrie istoria

ligax  •  19 Mai 2011, 16:47

Zicu si Eric nu cred ca vor ajunge la U desi m-as bucura, asa am avea sanse sa jucam intr-o cupa europeana.

blkiii  •  19 Mai 2011, 16:41

nai bine zis ce ramane dupa ce isi cumpara steaua si cfr pe cine vor

  • 1
  • 2
Comentează