FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

EXCLUSIV Sepsi și-a făcut planurile pentru iarnă! Superamical în Turcia + Ce zice Neagoe despre interesul FCSB-ului pentru Tandia

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 decembrie 2018 11:30

Sepsi Sfântu Gheorghe e pe locul 4 în Liga 1, la egalitate cu Viitorul lui Gică Hagi. Formația lui Eugen Neagoe e, fără urmă de îndoială, revelația acestui sezon de Liga 1. 

Covăsnenii se vor reuni pe 6 ianuarie, iar patru zile mai târziu vor pleca la Belek, în Turcia. Vor sta acolo de pe 10 ianuarie până pe 25. Sepsi va disputa mai multe partide amicale, însă până acum este definitivată una singură, cu Sivasspor, locul 9 în prima ligă turcă. 

Pe lângă Robinho, Arouna Kone și fostul jucător al Barcelonei Douglas, la Sivasspor sunt și doi români. Este vorba despre Paul Papp și Gabi Torje.

"Nu pleacă nimeni!"

Tandia, Rus sau Simonovski au atras atenția mai multor cluburi, din România și străinătate, însă Eugen Neagoe are de gând să păstreze tot lotul, ba chiar să mai aducă întăriri. 

"Cei din conducerea clubului știu că îmi dorescă să nu plece nimeni. Am nevoie de toți jucătorii, ba chiar vrem să mai aducem 2-3 fotbaliști care să ne ajute. Nu mă interesează cine îi vrea", a explicat Neagoe. 

"Fără lipsă de modestie, dar eu tot timpul am discutat cu băieții de la echipă și le-am spus că noi suntem echipă de primele 3 locuri. Am crezut mereu în ei. Deci pot spune că ne așteptam să fim la egalitate cu Viitorul" Eugen Neagoe pentru GSP.RO 

CITEȘTE ȘI:

Becali poate da lovitura pe piața transferurilor cu numai 50.000 de euro! 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează