FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Sergiu Hanca și-a găsit echipă » Diseară semnează contractul!

Sergiu Hanca
Sergiu Hanca

Articol de - Publicat joi, 10 ianuarie 2019 13:22

Aventura lui Sergiu Hanca la Dinamo se încheie în mod oficial azi, fotbalistul urmând să plece de la formația roș-albă după aproape trei ani petrecuți în "Ștefan cel Mare".

Mijlocașul de 26 de ani va semna cu Cracovia, locul 9 în prima ligă din Polonia. 

Fotbalistul primise din partea clubului o hârtie prin care se poate transfera, până pe 20 ianuarie, la orice echipă contra sumei de 60.000 de euro.

Formația poloneză a intrat pe fir, iar Hanca pleacă în Polonia în această seară pentru parafarea contractului.

Ruptura dintre Hanca și Dinamo s-a produs în luna decembrie a anului trecut, când, la partida cu Astra Giurgiu, 1-4, soția acestuia a fost agresată verbal în tribune de mai mulți dinamoviști. Mijlocașul nu a mai dorit sub nicio formă să continue la echipa sa de suflet, despre care a spus că "a murit" după derularea acelor evenimente regretabile.

În tricoul lui Dinamo, unde a ajuns de la ASA Târgu Mureș în iarna lui 2016, Hanca a bifat 20 de goluri și 22 de pase decisive în 108 de meciuri în toate competițiile. A câștigat Cupa Ligii în 2017 și a pierdut contra CFR-ului, la penalty-uri, finala Cupei din 2016.

Vezi și: EXCLUSIV Care e suma pentru care Hanca poate pleca de la Dinamo! Jucătorul are două posibilități, dar și un TERMEN LIMITĂ

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
296839007513707
Cris Juganaru  •  11 Ianuarie 2019, 12:22

balauru48, esti atat de rudimentar, incat ai merita sa ti se spuna ca oricine iti citeste ce scrii se gandeste automat, cu muuulta dragoste, exact in felul in care o faci tu cu Hanca, la persoanele de sex feminin din familia ta.

bogdannx3m
bogdannx3m  •  11 Ianuarie 2019, 10:06

prima stire , cand am intrat pe site, a fost ca jiji si a schimbat poza de profil pe Whatsapp:))))sunteti cancer pt ochi, desfiintareaaa!

balauru48
balauru48  •  10 Ianuarie 2019, 20:04

Nu uita sa o iei cu tine si pe creatura pe care o numesti nevasta. Poate se injura si cu polonezii... Vor fi ultimele ei cuvinte! Dispari!!!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează