FOTBAL  »  Superliga  »  VASLUI

EXCLUSIV Sînmărtean este în dizgraţie la Vaslui » Şedinţă decisivă în care se decide soarta "micului magician"

Articol de - Publicat marti, 05 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 05 februarie 2013 12:19

Dani Coman şi Gabriel Cînu au fost lăsaţi în afara lotului deplasat de Vaslui în Spania, pe motiv că au salariile prea mari, iar acum a venit rîndul Lucian Sînmărtean să intre în dizgraţia oficialilor.

Viorel Hizo a fost nemulţumit de modul în care s-a pregătit Sînmărtean în stagiul de pregătire din Spania şi s-a plîns oficialilor vasluieni: "S-a antrenat la mişto". Mijlocaşul moldovenilor s-a repliat şi spune că are probleme în familie şi nu se poate concentra suficient de bine.

Totuşi, "Dulăul" Hizo va avea azi o şedinţă decisivă cu preşedintele Ciprian Damian pentru a decide soarta lui Sînmărtean. Oficialii vasluieni vor să-i reducă salariul. Sînmărtean este cel mai bine plătit jucător de la Vaslui, primind 350.000 de euro pe sezon.

S-ar putea ajunge şi la rezilierea contractului după ce planurile oficialilor moldoveni au fost date peste cap pentru că nu a plecat Marius Niculae la Sporting şi au planificat un buget fără salariul atacantului.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
ewwe
ewwe  •  07 Februarie 2013, 11:04

Vasluiul a avut 3 superfotbalisti : Adilton, Wesley si Sanmartean,din pacate si ultimul mohican(Sanmartean) bate in retragere.....

flo_ax
flo_ax  •  05 Februarie 2013, 13:50
Postat de blaustein pe 05 Februarie 2013, 12:25

Asta mereu a jucat mai bine decat majoritatea jucatorilor din mamaLiga I.

la 350.000 euro salariu, mai vii cu scuze din astea?

vladutz13
vladutz13  •  05 Februarie 2013, 13:12

Hai pe 200.000 la Steaua :) poate se motiveaza iarasi. La Vaslui, o echipa care a ramas acum fara obiective probabil s-a plictisit omul, are peste 30.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează