FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Situație haotică la Dinamo! Rednic vrea să-l dea afară, jucătorul se opune: "Îmi place orașul"

Articol de - Publicat sambata, 27 octombrie 2018 09:11

Dinamo încearcă să scape de francezul Teddy Mezague, 28 de ani, dar fundașul refuză negocierile pentru rezilierea contractului. Mezague a venit liber de contract la Dinamo după ce în ultimul sezon a fost căpitanul lui Mouscron

Cuplul Rednic-David se chinuie în această perioadă să scape de jucătorii cu salarii mari care nu se ridică la nivelul așteptărilor. Primul plecat a fost atacantul Subotici, iar acum "câinii" încearcă să-i dea flit stoperului Teddy Mezague, 28 de ani, care a dezamăgit crunt, cireașa de pe tort fiind evoluția din remiza cu Călărași, 1-1.

Sursele GSP din anturajul conducerii susțin că francezul refuză însă să părăsească echipa și ar fi transmis conducerii: "Îmi place Bucureștiul, mă simt bine la Dinamo și simt că mă pot acomoda bine. Lăsați-mă să vă arăt că pot să mă ridic la nivelul așteptărilor".

Impresarul jucătorului, Anamaria Prodan, încearcă să găsească o cale de mijloc care să-i mulțumească atât pe Mezague, cât și clubul. Rămâne de văzut dacă va reuși să îl convingă pe Teddy să își rezilieze contractul cu mai mult de două luni înainte ca perioada de transferări să se deschidă, când cluburile caută să se întărească din nou. 

4 meciuri a jucat Mezague în acest sezon de Liga 1

10.000 €câștigă Mezague la Dinamo

700.000 €de euro valorează Mezague în acest moment, conform transfermarkt.de

Lista neagră

Gazeta a anunțat în exclusivitate la începutul săptămânii numele jucătorilor de care Dinamo încearcă să scape pentru a face loc jucătorilor pe care antrenorul Mircea Rednic îi dorește. Pe lângă Subotici și Mezague, indezirabili mai sunt: Penedo, Mihai Popescu, Katsikas, Olteanu, Popovici, Axente, Gomelt. Dintre aceștia, cel mai mare salariu îl are Gomelt, 14.000 de euro pe lună.

Citește și: EXCLUSIV Rednic a hotărât să taxeze cea mai mică greșeală a ”câinilor” » Măsurile luate de antrenor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
rocky2
rocky2  •  27 Octombrie 2018, 20:11

Asa patesti cand ajungi ca Prodanca sa-ti aduca jucatorii! Tin minte ca acum cativa ani propusese chiar si antrenor la Dinamo!:)))

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  27 Octombrie 2018, 17:26

Mai Gabi,poate tocmai pentru ca il stie,vrea sa scape de el!

mosvasile
mosvasile  •  27 Octombrie 2018, 17:23

Abia acum incep sa ma prind de ce GSP-ul murea de grija apararii lui Dinamo!Anamaria!Dupa ce au creat atmosfera aia disperata, hop si Anamaria pe post de salvatoare,cu doua petarde nou noutze:Subotici si Mezague!Dar cu salarii de vedete!14 mii lui Subotici si 10 mii lui Mezague!Mai mult decat avea la Mouscron!Ca sa aiba ea cota parte mai mare!Voi mai intelegeti ceva din managementul de la Dinamo?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează