FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Situație incredibilă la Dinamo! Sărăcia de la club a atins noi limite: cum i-a trimis Negoiță pe dinamoviști în cantonament

Articol de - Publicat miercuri, 31 ianuarie 2018 11:40

Șefii lui Dinamo au considerat că 21 de euro per jucător sunt de ajuns pentru cheltuieli neprevăzute în cantonamentul din Cipru, în perioada 15-26 ianuarie.

Bugetul de transferuri al lui Dinamo e zero, iar a doua cea mai mare echipă din istoria fotbalului românesc a plecat în cantonamentul de la Limassol cu un buget total de 700 € pentru acest fel de cheltuieli.

Ce înseamnă mai exact această sumă?

Liderii delegației, în acest caz Vasile Miriuță și Ionel Dănciulescu, trebuie să se descurce cu acești bani în cazul în care consumabilele se termină, vreun jucător pățește ceva și are nevoie de intervenții speciale sau orice lucru necesar pentru bunul mers al pregătirii echipei.

Fotbaliștii trebuie să aibă mare grijă și la mingile pe care le șutează departe de terenul de pregătire care se pot pierde, fiindcă o minge oficială poate să coste chiar și 160 de euro!

Fără presă și poze

Delegația lui Dinamo a fost cantonată timp de 11 zile la Limassol, fiind formată dintr-un total de 32 de oameni. Dintre aceștia, 24 au fost fotbaliștii, un medic, staff-ul tehnic, în frunte cu Vasile Miriuță, a însumat doi maseuri, doi secunzi și un antrenor cu portarii.

Pentru a se face o economie suplimentară, directorul sportiv Ionel Dănciulescu s-a ocupat și de relația cu presa, bucureștenii neavând un responsabil media în Cipru, cu toate că în club sunt angajați Ionel Culina, ofiter de presă, și Dorin Irimia, purtător de cuvânt.

Nici fotograful Octavian Cocoloș nu a fost deplasat, astfel că dinamoviștii nu au putut prezenta fanilor imagini din cantonament cu favoriții acestora. Conform surselor Gazetei, costurile pentru cantonament per om se ridică la 100 € pe zi. Asta înseamnă că echipa care în această iarnă a încasat din transferuri peste 1,5 milioane € a scos din buzunar pentru tot stagiul de la Limassol aproximativ 35.200 €. Asta fără bugetul suplimentar de 700 €!

Cum explică Dinamo

Președintele lui Dinamo, Alexandru David, a explicat pentru GSP.RO situația din cantonamentul din Cipru. "Bugetul de cheltuieli neprevăzute a fost de 1.000 de euro, dar nu înțeleg ce subiect este acesta când organizatorii asigură absolut tot ce are nevoie echipa în proporție de 99,99%. Acești bani sunt pentru restul de 0,01%.

Dacă un jucător se accidentează, pleacă imediat la Acibadem, unde avem totul plătit, masă, cazare, terenuri, și restul intră în banii pe care îi plătim organizatorului pentru tot turneul. Cel care a primit această sumă se întoarce cu ea acasă pentru că nu are pe ce să o cheltuie", a declarat Alexandru David, preşedinte Dinamo

5 tricouri oficiale ale rivalei FCSB se pot achiziționa cu 700 €. Un astfel de tricou costă 129 €

2 perechi de ghete Nike Mercurial se pot achiziționa cu 700 €, dacă bugetul e suplimentat cu 6 €. O pereche costă 353 €

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (50)
madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  31 Ianuarie 2018, 22:51

DINAMO BUCURESTI ESTE ȘI VA RĂMÂNE ÎN INIMILE NOASTRE, A FANILOR ADEVARATI ***** INDIFERENT DE SITUAȚIE, INDIFERENT DE LIGA ÎN CARE JOACA/ AR JUCA *****~ 1948 ~*****

leonv
leonv  •  31 Ianuarie 2018, 17:48

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ando89
ando89  •  31 Ianuarie 2018, 17:29
Postat de jalabert pe 31 Ianuarie 2018, 17:10

Fundatia se numeste rinamo. iar oamenii sarmani sunt rinamovistii. Deci galeria are meniu de 2 lei /persoana. Ma intreb ce naiba intra in meniu ca o paine 500 grame costa 2 lei. Va hraneste negoita la fundatie cu paine si margarina?

Caută O masă caldă și după aia fii ironic. Daca vrei, îți pun o pilă să vii cu sufertasul , dar să manânci tu, nu valorifici pentru păcănele sau ceva bar de cartier:))

Vezi toate comentariile (50)
Comentează