FOTBAL  »  LIGA 1  »  CORONAVIRUS

EXCLUSIV Sondajul la care au participat fotbaliștii din România: „Și-ar fi dorit să continue fără spectatori”

Articol de - Publicat vineri, 13 martie 2020 14:21

CORONAVIRUS. Emilian Hulubei, președintele Asociaţiei Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori din România, a oferit, în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor, noi detalii despre suspendarea competițiilor din fotbalul românesc.

Hulubei a dezvăluit că fotbaliști din toate ligile au participat la un sondaj de opinie înainte ca FRF să decidă oficial suspendarea tuturor competițiilor. Rezultatul poate fi catalogat drept surprinzător: aceștia și-ar fi dorit continuarea competițiilor fără spectatori, în ciuda amenințării reale a pandemiei de coroanvirus. 

Înainte cu câteva zile de a se lua această decizie, am efectuat un sondaj printre fotbaliști la toate nivelurile, iar ei și-ar fi dorit să meargă mai departe campionatele, fără spectatori.

Trebuie să luăm în calcul și efectele colaterale, de genul că mulți jucători își stabiliseră deja vacanțele în funcție de perioadele inițiale de pauză competițională între sezoane. Se modifică acum tot, cine și cum le mai dă banii înapoi?”, a punctat Hulubei, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

70 de oamenidin România au fost infectați până acum cu noul coronavirus

Vezi și: 

EXCLUSIV Președintele AFAN, detalii de ultim moment despre reluarea Ligii 1: „Ar fi un termen onest”

Situația la zi în fotbalul european: 27 campionate suspendate din cauza pandemiei de coronavirus + unde se mai joacă și cine transmite meciurile

Playtech: Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”


Comentarii (3)
gikiewicz93500
gikiewicz93500  •  13 Martie 2020, 17:35

fotbaliatorii astia uita un aspect esential: ei nu vin cu izoletele la meciuri si din izoleta intra direct pe teren, apoi pleaca cu izoleta acasa. oare nu trebuiesc cazati undeva? dorm in autocare? tot stafful echipelor sunt izolati de societate si stau consemnati cat tine pandemia in acelasi loc? ce te faci daca nimeresti un stadion ca cel de la giurgiu unde au fost dusi cei din italia veniti cu autocarul?

bodrin
bodrin  •  13 Martie 2020, 15:42

Lumea, nu doar tara, arde si ei se gandesc la vacante... nu mai trebuie spus nimic, au aratat si in aceasta situatie cata minte au. Dar nu mai era nevoie de acest test: toata lumea, mai putin cel care a initiat sondajul, era lamurita in privinta IQ-ului fotbalistilor...

ccristian0
ccristian0  •  13 Martie 2020, 15:13

La cat creier au multi dintre ei e normala aceasta reactie. Cei mai multi au in cap doar cluburi, femei si vacante ... chiar si in timpul meciurilor, asa ca nu este o surpriza!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează