FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Steaua revine la vechile obiceiuri » O metodă care a stîrnit controverse va fi folosită şi de Rădoi

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 iunie 2015 09:11

Mirel Rădoi vrea ca Steaua să domine din nou Liga 1 și a decis ca echipa să adopte una din metodele care au avut succes în mandatul lui Reghecampf.

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor anunță că echipa campioană a semnat un contract cu o firmă care furnizează vitamine și substanțe de rehidratare. Astfel, la Steaua vor reveni celebrele punguțe cu energizant, care în urmă cu doi au creat un val de polemici.

Contractul a fost intermediat de Thomas Neubert, fostul preparator al Stelei, și presupune alimentarea campioanei cu produse din trei domenii: vitaminizare, rehidratare și băuturi izotonice.

Citește în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor sau în varianta digitală mai multe informații despre produsele energizante folosite de Steaua.

 Alte subiecte din ediția exclusiv print de azi:

Andrei Chivulete a dat 4 penalty-uri și 3 "roșii" în favoarea unei singure echipe » Reacție dură a unui fotbalist: "Mi-e scîrbă de fotbalul românesc!"

Olandezul Ricky van Haaren se prezintă fanilor dinamoviști: "Vreau să fiu un lider al echipei"

Toma Coconea va participa pentru a 7-a oară la Red Bull X-Alps: "Mi-am spart singur capul cu o piatră  ca să degajez adrenalina"

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (25)
guyencea
guyencea  •  24 Iunie 2015, 20:21

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valentincronic
valentincronic  •  24 Iunie 2015, 15:51

cica v a revenii la vechile obiceiuri :)))pai cand le a parasit vreodata ...blaturi ajutoare de la arbitrii ..

decuadi
decuadi  •  24 Iunie 2015, 12:41
Postat de daniaania pe 24 Iunie 2015, 12:18

Alte stiri nu aveti, de cand o iesit recidivistul ii faceti propaganda..Mai sunt si alte sporturi ex ; Europenele de la Baku...Ne-ai obosit rau ce fcsb, sincer.

pai de ciufuritii vostri ce sa scrie? ce motive dati voi? gsp e de sport, dar destul de nisat pe fotbal si tenis. restul sporturilor nu ii aduc trafic. de exemplu tu, ratontule, ce ai vrea sa citesti? despre copulatia nereusita dintre *** si tac-tu?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează