FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Steaua se transformă! Becali mută echipa din București » Planul secret al patronului roș-albaștrilor + cum se poate numi echipa

Articol de GSP - Publicat marti, 27 decembrie 2016 08:48

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor prezintă detalii din războiul dintre CSA și Gigi Becali, pentru marca și numele Steaua.

Florin Talpan, juristul Armatei, anunță că nu cedează niciun centimetru în războiul cu Becali și forțează falimentarea Stelei actuale cu procesul în care-i cere despăgubiri. Patronul echipei se gândește să se mute.

"Procesul continuă, suma e cea care a fost fixată: 37 de milioane de euro", anunță Florin Talpan, juristul Clubului Sportiv. Victoria Armatei în acest litigiu ar conduce la un deznodământ clar, falimentarea societății pe care o conduce Becali. Pentru că e exclus ca el să achite despăgubirea uriașă.

ACASĂ SAU LA GIURGIU

Becali are un plan pe care l-a mai pomenit în ultima vreme: să preia alt club și să mute acolo o parte dintre jucătorii pe care îi are acum. Din Liga 1 ar avea două variante principale: FC Voluntari și Astra.

Primul club e în Pipera, acasă la Gigi. A fost inventat și finanțat de primăria pe care o conduce Pandele, finul patronului de la FCSB.
Astra e și ea atractivă. Ioan Niculae nu mai e interesat de fotbal, ar ceda clubul. Societatea nu are datorii, ceea ce e un avantaj important într-un moment în care multe formații apelează la insolvență ca să-și "topească" debitele.

Are și stadion la Giurgiu și o arenă la Ploiești pe care o folosește pentru antrenamente, facilități pe care FCSB nu le deține.

Citește toate detaliile în ediția digitală - AICI - după ora 00:00 sau în zori, la chioșcuri. 

Tot azi exclusiv print: 

» Steaua îi dă lui Budescu la semnătură de 4 ori mai mult decât Astra! Toate detaliile din culisele negocierilor

» INTERVIU. Fost coleg cu Aguero și Balotelli, Alex Nimely face o comparație flatantă: "Viitorul îmi aduce aminte de City" 

» INTERVIU. Boștină s-a lansat în afaceri. De ce spune despre Becali: "Merge cam departe cu batjocura"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (85)
551117378378889
Cristi Cebuc  •  28 Decembrie 2016, 16:05
Postat de andy_2008 pe 27 Decembrie 2016, 14:58

Talpan este al armatei care vad ca vrea sa distruga fotbalul romanesc.Sa ne zica marele Talpan cat va castiga armata din acest razboi.Sa ne zica cat a castigat si cat a pierdut armata cu sigla. Sa ne zica acest razboinic intergalacic Talpan cat a castigat de cand nu i mai inchirieaza stadionul Ghencea lui Gigi si de ce a ajuns stadionul o ruina.Oare nu va ajunge Talpan la parnaie pentru abuz in serviciu si prejudicierea intereselor Armatei noastre?

Asa ar trebui, aveau pretentii de 10% din toate incasarile Stelei, fara sa investeasca 1 leu, la care se adauga chiria stadionului si a bazelor de antrenament, care din cate stiu, il costa pe Becali mai mult decat plateste pentru National Arena.

manutd.steaua
manutd.steaua  •  28 Decembrie 2016, 13:58

Foarte bine ca muta echipa din Bucureati!Bucurestiul nu merita o echipa ca Steaua,Romania nu merita sa aiba fotbal!abia astept sa dispara Steaua,sa dispara becalu si sa dispara fotbalul romanesc impreuna cu nationala !!!

manutd.steaua
manutd.steaua  •  28 Decembrie 2016, 13:56
Postat de timm pe 28 Decembrie 2016, 00:18

Confunzi Gigi a preluat locul din liga si lotul. Csa nu a instrainat nimic din patrimoniu, asa ca palamres. marca. nume. sigla, stadion au ramas la CSA. Motivarea ICCJ "Or, prin protocolul încheiat, în 1999, Asociaţia nonprofit a primit, în esenţă, dreptul de a folosi gratuit anumite spaţii, au fost detaşaţi la aceasta angajaţii fostei secţii de fotbal profesionist , au fost transferate datoriile şi creanţele contractate înainte de 8 iulie 1998 în legătură cu această secţie de fotbal, nefiind vorba despre transferul patrimoniului reclamantului la Asociaţia nonprofit. Motivarea Înaltei Curţi spune că palmaresul, care face parte din patrimoniul CSA, nu a fost transferat clubului de fotbal atunci când s-a întocmit protocolul în 1999. Atunci a fost transferat doar dreptul de a folosi gratuit anumite spaţii, au fost detaşaţi la FC Steaua angajaţii fostei secţii de fotbal profesionist şi au fost transferate datoriile şi creanţele contractate înainte de 8 iulie 1998."

Bai nebunule,pai si ce a luat ma gigi atunci de la csa????creantele si datoriile alora???el deja bagase bani in Steaua si ce-a zis,hai sa iau datoriile astora si echipa tot a lor sa fie!!!societatea noua a preluat tot de la armata,echipa,palmares,cieficient,tot!xsa mai are un nune,o emblema si un talpan!

Vezi toate comentariile (85)
Comentează