FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - STEAUA, DUMINICĂ, 20:30, DIGI1, DOLCE1, LOOK TV, GSP.RO

EXCLUSIV Steaua va avea un meci mult mai greu decît se aștepta cu Petrolul » Vestea primită azi de ploieșteni

Articol de - Publicat vineri, 16 octombrie 2015 13:25

Steaua va avea un adversar în plus în partida de duminică împotriva Petrolului, după ce fotbaliștii "găzarilor" au fost anunțați că li s-au virat toți banii restanți.

Conform surselor GSP.ro, jucătorii Petrolului sînt cu salariile la zi în acest moment. Informația a fost confirmată de Dan Capră, patronul ploieștenilor.

"Am făcut un efort și am reușit să plătim salariile jucătorilor. În acest moment, jucătorii sînt cu salariile la zi. Acest efort a fost făcut tocmai înaintea meciului cu Steaua pentru că vreau să văd de la băieți o surpriză frumoasă. Le-am plătit și furnizorilor, și angajaților clubului, și firmei de pază, care ne-a făcut probleme, jumătate din bani. Fotbaliștii încă nu știu că banii le-au intrat pe card pentru că eu nu sînt în oraș", a spus Dan Capră pentru GSP.ro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (39)
100002473541087
Danut Ognean  •  16 Octombrie 2015, 22:21

foarte bine Petrolul va invinge epava fcsb

bdgeorge
bdgeorge  •  16 Octombrie 2015, 21:16

sa vina Caprita repede sa-i invete pe jucatori cum sa-si verifice cardurile..asta minte cum bea apa....dam azi anuntul ca e vineri si vezi doamne ghinion pana luni nu pot bancile sa proceseze plata....dar trebuie sa-l credem ca el nu minte.. Adevarul este ca le-a intrat circa"0 lei" in conturi ...iar la angajati 0/2 .. ce capra mincinoasa..

legione18
legione18  •  16 Octombrie 2015, 19:56
Postat de legendavisinie pe 16 Octombrie 2015, 15:47

Clona fcsb nu va avea galerie la Ploiesti, deja a devenit ceva obisnuit pentru echipa becaliana.

tipic . stiu ce bine primiti sunt la Ploiesti

Vezi toate comentariile (39)
Comentează