FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Ștefan Târnovanu nu vrea să fie rezervă la FCSB! Mesaj direct pentru Bălgrădean și Vlad: „Nu mai scap locul de titular”

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 septembrie 2019 15:59

Ștefan Târnovanu, 19 ani, portarul transferat de Gigi Becali de la Poli Iași, a semnat în cursul acestei zile cu FCSB. 

În exclusivitate pentru GSP.ro, Târnovanu a povestit cum a fost înștiințat de oferta venită dinspre FCSB: „Eram la antrenament când a venit cineva de la club. M-au chemat în birouri. Recunosc, nu mă așteptam. Aveam o bănuială, dar nu mă așteptam. Pentru mine, la vârsta mea, acest gen de transfer nu face decât să mă motiveze și să-mi dea încredere că pot ajunge departe”.  

„Nu vreau să mai scap locul de titular”

Târnovanu e încrezător ca va reuși să se impună la FCSB și dezvăluie care sunt portarii români sau străini pe care îi admiră. 

„Nu mi-e frică de concurență, am încredere în calitățile mele. Când mi se va cere să intru pe teren, o voi face cu toată încrederea. Nu mă gândesc când voi putea intra, pot spune doar că voi fi 100% concentrat ca, atunci când intru, să nu mai scap locul de titular. Vreau să răsplătesc încrederea celor de la FCSB și a agentului meu, Bogdan Apostu.  

Îmi place foarte mult De Gea. Îmi place Tătărușanu, mă asemăn cât de cât cu el și sper să devin în curând un titular în naționala mare. Nu știu când va fi, dar acesta este marele meu vis”, a mai spus Târnovanu, în prezent internațional U19.

Detaliile transferului lui Târnovanu la FCSB

Poli Iași va încasa 200.000 de euro plus TVA acum, iar jucătorul va rămâne în Copou până la finalul campionatului. FCSB poate însă să-l aducă pe Târnovanu şi în iarnă, în funcţie de evoluţiile internaţionalului de juniori.  

Mai mult, bucureştenii vor achita Iaşiului şi 15% din suma pe care o vor încasa în cazul unui transfer ulterior al fotbalistului în vârstă de 19 ani.  

Târnovanu este al doilea jucător achiziţionat de Gigi Becali de la Poli în acest sezon. Primul a fost Ionuţ Panţîru, pentru care moldovenii au încasat tot 200.000 de euro.

Vezi și: 

FCSB // Ultimele noutăți despre venirea lui Ștefan Târnovanu la FCSB: fotbalistul a semnat + când ar putea ajunge la echipă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
815309251857881
Popa George  •  30 Septembrie 2019, 08:59

Mai bun este portarul Chindiei.

ray51
ray51  •  30 Septembrie 2019, 08:13

Tinere, daca ai impresia ca Bucurestiul este similar dulcelui targ al Moldovei, te inseli amarnic.

10208967267314720
Dino Alex  •  29 Septembrie 2019, 16:56

E tanar . Crede ca daca joaca bine nu pierde locul de titular. Uita cine e jupanu la fcsb. Gnohere trebuia sa fie titular , Balgradean la fel. "Tsoumou" la fel, etc. Dar nu mereu cine e bun joaca

Vezi toate comentariile (3)
Comentează