FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

EXCLUSIV Stoican pune presiune pe jucătorii de la Pandurii » Vrea victorii şi în amicale: "Acum evaluez lotul"

Articol de - Publicat luni, 23 ianuarie 2017 16:09

Flavius Stoican şi-a intrat serios în pâine la echipa gorjeană, Pandurii Târgu-Jiu.

Tehnicianul a vorbit în exclusivitate pentru GSP.RO despre situaţia pandurilor, dar şi despre ceea ce mai are de făcut la echipă în perioada următoare.

- Cât de mult vă interesează rezultatele din meciurile amicale?
- Pentru mine contează enorm rezultatele din amicale. Mai ales în situaţia dată. Aceste rezultate dau încredere şi moral acestor băieţi, acestor copii. Sunt atent la ce nivel suntem când întâlnim echipe care sunt bine cotate, echipe de primă ligă. Sunt echipe cu jucători de valoare.

Prin aceste meciuri vedem la ce nivel suntem. Dacă rezultatele sunt foarte bune atunci ne vor da încredere. Sper să obţinem rezultate bune şi în amicale, dau încredere şi moral bun. Tocmai de aceea, rezultatele bune din amicale le dau încredere, şi apoi ei pot să fie conştienţi că se pot bate cu orice echipă din Liga 1 pentru că jucând bine aici, în amicale, contra unor echipe, bune cu jucători buni, capătă încredere

- Ce posturi aveţi descoperite? Mai aşteptaţi întăriri?
- Din punct de vedere al acoperirii posturilor, e o situaţie mai delicată. Dacă eu voi considera după aceste meciuri de verificare că ar mai trebui făcut ceva, probabil vom face. Voi decide dacă mai trebuie transferat vreun jucător. Acum sunt la stadiul de evaluare al acestui lot de jucători pe care îl avem în Turcia.

Bineînţeles, dacă apare vreun jucător cu calitate, îl vom primi în grup. Acum evaluez acest grup de jucători. În acest moment urmăresc să văd la ce nivel suntem. Jucăm cu echipe fruntaşe din ţările din care provin, echipe cu jucători buni. Vreau să văd pus în practică în amicale tot ce facem la antrenamente. De aceea îmi doresc victorii şi să fim la un nivel superior la reluarea campionatului.

- Cât de mult vă afectează cele două depunctări din ultima lună de zile?
- Bineînţeles că nu mi-a picat bine, atât mie, oficialilor dar şi jucătorilor. Acum este important să aducem puncte. Mai sunt cinci etape din sezonul regulat, apoi urmează play-out-ul. Contează fiecare meci şi punct. Vom face totul pentru a obţine punct sau puncte

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează