FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Stoican s-a făcut rău: ”Alţii să nu mai caute alibiuri”

Articol de - Publicat marti, 05 august 2014 00:00 / Actualizat marti, 05 august 2014 17:38

Clujenii n-au digerat prea bine eşecul cu Dinamo, 2-3, luni seară, iar după meci au avut opinii apropiate, de la antrenorul Teja şi pînă la fotbalişti, ideea generală fiind: "Adversarul ne-a învins cu doar doi jucători, Matei şi Lazăr. Mai echitabil era o remiză. Dinamo a avut doar doua-trei contraatacuri şi a dat gol, noi am dominat tot meciul".

Recunoscut pentru diplomaţia sa, uneori, excesivă, Flavius Stoican a luat atitudine astăzi şi a fost acid cu adversarii roş-albilor.

Reacţia tehnicianului

"Deranjant este atunci cînd nu-ţi vezi propriile erori şi cauţi alibiuri. Eu, întotdeauna, m-am uitat la ce fac eu, nu la alţii. Am ştiut să apreciez rivalele noastre şi după victorii, şi după eşecuri.

Am vorbit cum se cuvine despre diverşi oponenţi indiferent de rezultat şi cînd am bătut, dar şi cînd am pierdut, deşi această situaţie nu s-a mai întîmplat la Dinamo în ultima perioadă. Nu-mi place să fiu arogant, dar nici să rămînă cineva cu impresia că Dinamo n-a meritat victoria.

Am meritat, din plin, în toate cele trei meciuri din startul sezonului. Nu vreau să vorbim de titlu, de podium sau mai ştiu eu ce, pentru că nu e momentul, nu vreau să rămînem la nivelul vorbelor. Muncim să învingem în fiecare meci, rămînem modeşti şi încercăm să obţinem cît mai multe victorii.

Dacă mă deranjează ceva la jucătorii mei, pînă acum, este că atunci cînd prindem un adversar nu le dăm cît mai multe goluri! Nu pentru a umili pe celălalt, ci pentru a ne face nouă jocul mai uşor", a declarat antrenorul roş-albilor pentru gsp.ro.

"Sînt mulţi cei ce încă mai spun că avem echipă mediocră. Ne motivează pentru următoarele meciuri şi le vom răspunde prin fiecare joc. Declaraţiile lor le vom pune pe foaie, pe perete, ca să muncim şi mai bine"
Flavius Stoican, antrenor Dinamo

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (42)
bamse1901
bamse1901  •  06 August 2014, 14:15

foarte bine

haideusicfr
haideusicfr  •  06 August 2014, 08:15

Dou goluri a plecat de la doua pozitii de offseide...Cel cu 11 metri si inca unul

zecs93
zecs93  •  06 August 2014, 03:32
Postat de dankressman.1.1.1.. pe 05 August 2014, 18:53

Stai bah tarane linistit ca dai in clocot! Isi permit!!!! Normal!!!! Daca Dinamo vrea sa vanda jucatori acum iar U Cluj isi vor primi punctele inapoi in retur de la Dinamo!!! Dinamii se aleg cu banii pe jucatori prostind impresarii....U Cluj au asigurata partea AngeLake-asca de cooperativa .... Nea Jean...Borcea, Badea....Netoiu....zvc.....zdrang...suna ca si cum ti-ar umbla ceva prin vidul din cutia craniana......incearca sa gandesti ca nu trece nici masina de pompieri sa te doara urechile nici nu e nevoie sa urli la luna...

ai uitat cand ciobanu vostru alerga cu valizele pline de bani dupa jucatorii bistriteti, ti-am dat doar un caz, sau celebrul caz cu valiza de la Cluj sau cand a spus ca el poate sa-l cumpere si pe cel mai tare din parcare arbitru si daca nu ar putea cumpara portaru, ati uitat, ai draq !!!

Vezi toate comentariile (42)
Comentează