FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV // Strătilă a semnat pe 4 ani cu Dinamo. Al doilea transfer într-o zi

Alex Curtean, 24 de ani, este dorit insistent de Ciobotariu +1   FOTO
Alex Curtean, 24 de ani, este dorit insistent de Ciobotariu

Articol de - Publicat joi, 05 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 05 ianuarie 2012 21:41

UPDATE 21.30 // Joi seara, şefii dinamovişti s-au întîlnit cu jucătorul şi au bătut palma pentru o înţelegere de 4 ani.

"Sînt fericit că am ajuns la o echipă mare ca Dinamo. Nu promit lucruri mari sau că îl pot înlocui pe Torje, o să muncesc să ajut echipa sa ia titlul. Ce a fost la Steaua e un capitol închis, nu vreau să-mi aduc aminte, eu nu sînt stelist de mic. Bine, n-o să spun niciodată asta şi după 3 zile să semnez cu altă echipă. Sunt profesionist şi abia astept să începem treaba şi să arăt că merit să îmbrac tricoul lui Dinamo. Dacă aş da gol Stelei mi s-ar îndeplini şi ultimul vis", a spus Strătilă pentru GSP.RO.

UPDATE 19:15 // Daniel Stanciu a confirmat la Fanatik Show înţelegerea dintre Dinamo şi Poli Timişoara pentru Alex Curtean. Click AICI pentru continuare!

UPDATE 18:00 // Sorin Strătilă a vorbit la Radio GSP despre transferul său de la Astra la Dinamo, anunţat în exclusivitate de GSP.RO: "Mă pregătesc să ajung la Bucureşti şi să semnez cu Dinamo. Ieri am făcut contractul şi ne-am înţeles, iar acum mă duc să semnez. Vă daţi seama că e un pas în faţă, la o echipă mare unde îmi doream să ajung". Click AICI pentru continuare!

UPDATE 17:00 // Dinamo a rezolvat şi transferul lui Strătilă. Impresarul Victor Becali l-a sunat pe fotbalist în această după-amiază şi i-a spus că mîine trebuie să vină la Bucureşti pentru semnarea actelor.

Dinamo a contraatacat pe piaţa transferurilor după ce Gigi Becali a reuşit miercuri să-l achiziţioneze pe Paul Pîrvulescu, fotbalistul pe care de aproape doi ani cei din Şoseau Ştefan cel Mare se chinuiau să-l ia.

Conducerea "cîinilor roşii" s-a înţeles cu Poli Timişoara şi l-a luat pe atacantul Alex Curtean, 24 de ani, afacerea perfectîndu-se şi urmînd să fie oficializată după ce se reglează conturile între jucător şi clubul de pe Bega.

Curtean este şi el un fotbalist dorit insistent în Ştefan cel Mare în ultimele perioade de mercato. După fotbalistul din Banat, pentru "cîini" urmează la rînd Sorin Strătilă, 25 de ani, jucător aflat la un moment dat în curtea Stelei, unde a crescut. "Mor de ciudă că l-am avut în curte, dar au fost unii care au spus că nu face faţă", zicea Becali anul trecut despre fotbalistul Astrei.

Dinamo negociază intens cu Astra pentru a face tranzacţia. Dacă nu apar scurt-circuite, ambele achiziţii vor fi oficializate mîine.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (87)
ionut.07
ionut.07  •  06 Ianuarie 2012, 00:04
Postat de imperator pe 05 Ianuarie 2012, 23:39

asa saviola fa-ti datoria , noi am obosit sa le tot explicam ca nu l-au luat pe Messi ! :))

Pai asta v-am explicat si noi ieri fara sa injuram.Aici e diferenta. Asta e "datoria" voastra, ca mai mult nu prea puteti.Nici aici, nici pe stadion(atat cat mergeti dintre voi).

imperator
imperator  •  05 Ianuarie 2012, 23:39
Postat de saviola2_8 pe 05 Ianuarie 2012, 20:52

cum va lingeti unu pe altu` in dos si n plua deci toate potayle sau in labele din spate si vi le lingeti reciproc nu?mamele voastre catselele si le ling si ele sau vin sa ni le linga noua?

asa saviola fa-ti datoria , noi am obosit sa le tot explicam ca nu l-au luat pe Messi ! :))

xroxidinamovista
xroxidinamovista  •  05 Ianuarie 2012, 22:29

tot dinamo`e #1 ;x

Vezi toate comentariile (87)
Comentează