FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV "Sunt singurul pe care Gigi nu l-a dat afară" » Un fost antrenor al lui FCSB explică de ce merită încă o șansă: "Steaua făcea spectacol cu mine!"

Articol de - Publicat marti, 25 decembrie 2018 18:23

Liber de contract după despărțirea de iranienii de la FC Foolad, Ilie Stan, 51 de ani, consideră că merită să primească o nouă șansă la FCSB și explică de ce crede că ar fi mai potrivit decât Dan Alexa și Mihai Teja.

"Eu niciodată nu mă propun singur la Steaua. Dar dacă cineva se gândește la mine, pot spune că sunt mai îndreptățit să fiu antrenor decât cei care se vehiculează acum. Sunt multe argumente în favoarea mea, cu tot respectul pentru cei despre care se discută acum. Eu am plecat de la Steaua pentru că așa am vrut, nu m-a dat Gigi Becali afară. El a fost supărat pe mine pentru ca am plecat.

Eu am luat Steaua de pe locul 10, cu mulți accidentați, și am adus 50.000 de oameni la stadion, am calificat echipa în Europa League, am câștigat pe terenul lui Dinamo și am făcut o echipă puternică.

Eu i-am oferit posibilitatea lui Reghecampf de a avea o echipă bine structurată, iar asta s-a văzut în sezoanele următoare. În plus, cu mine la echipă, Steaua a avut profit. Suporterii au apreciat ce am făcut eu. Cu mine, Steaua a făcut spectacol! Puneam presiune, marcam multe goluri.

Acum am experiență, entuziasm și știu să lucrez cu oamenii. Am mai multe argumente pentru care merit să mi se facă o ofertă. Tot parcursul din ultimii ani a început cu mine, iar atunci nu aveam nici experiență și nici condiții. Dă-mi acum o bază ca cea de la Berceni și să vezi ce îți fac din jucătorii ăștia tineri!", a declarat Ilie Stan pentru GSP.RO.

549452 rk 198 ilie stan

  • Ilie Stan a antrenat la FCSB între octombrie 2011 și martie 2012, conducând echipa în 22 de partide. Stan a calificat formația roș-albastră în primăvara europeană a Europa League. Printre cele mai importante victorii se numără 3-1 cu Dinamo și 4-2 cu Maccabi Haiffa.
  • De-a lungul carierei, Ilie Stan a fost antrenor principal la FCM Târgoviște, Gloriza Buzău, Victoria Brănești, CS Mioveni, FCSB, Chiajna, FC Vaslui, FC Brașov, FC Zakho, Al Shamal, ASA Tg. Mureș și FC Foolad.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (62)
alexsandu6
alexsandu6  •  26 Decembrie 2018, 10:05

Diferentza intre mine si tine .. Eu cfrist _tu fecesebi5t .. Boc versus Firea))))) stai linistit sau ai uitat de ''victoriile ''cu dude in pom luxemburg

napocarepublic
napocarepublic  •  26 Decembrie 2018, 01:51
Postat de juliusmad pe 25 Decembrie 2018, 23:07

ma intreb cate luati de la rapid viena? :))), asta ca sa ma cobor pentru o secunda la nivelul tau. :)))

Diferentza intre mine si tine .. Eu cfrist _tu fecesebi5t .. Boc versus Firea)))))

2210231265891663
Soso Soso  •  26 Decembrie 2018, 01:46

Sumudica!

Vezi toate comentariile (62)
Comentează
Close