FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CEAHLĂUL, 30 MAI, 20:30 ÎN DIRECT PE DOLCE SPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

EXCLUSIV Suporterii Rapidului pot influenţa viitorul echipei! Măsură inedită de prim ajutor a clubului

Așa arată biletul de solidaritate scos la vînzare pentru fani
Așa arată biletul de solidaritate scos la vînzare pentru fani

Articol de - Publicat sambata, 25 mai 2013 00:00 / Actualizat sambata, 25 mai 2013 13:48

Suporterii giuleşteni au scris pe zidurile stadionului Giuleşti mesaje despre viitorul echipei din Grant. Chiar dacă nu au primit licenţa pentru următorul sezon al Ligii 1, fanii Rapidului sînt alături de jucători, dar mai ales de club. " Rapid nu moare!", este mesajul pe care fanii l-au publicat pe reţelele de socializare, dar l-au şi scris pe zidurile stadionului.

Cum joia viitoare, pe 30 mai, cu începere de la ora 20:30, Rapid va juca ultimul meci în Liga 1 cel puţin pentru un an, clubul a decis să tipărească 10.000 de bilete de solidaritate. Chiar dacă meciul va fi unul cu porţile închise, din cauza incidentelor de la meciul cu Steaua, suporterii şi-au manifestat interesul pentru a achiziţiona bilete de solidaritate, asemeni celor de la Universitatea Cluj.

Astfel, luni de la ora 11:00, timp de 4 zile, la casele de bilete ale stadionului Giuleşti, fanii vor putea achiziţiona cîte tichete doresc pentru a asigura un viitor echipei şi în Liga a II-a. Preţul unui bilet de solidaritate va costa 25 de lei!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (78)
dehasdeu
dehasdeu  •  26 Mai 2013, 21:50

Indiferent de cine este patron acum la Rapid, noi suporterii trebuie sa ajutam clubul. Eu personal voi lua un bilet!

sadim3ro
sadim3ro  •  26 Mai 2013, 15:44
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Personal... nu cred ca o sa fie condamnat si pentru valiza... Romania a aratat anul asta ca are o condamnare de "om public" si-a facut datorian, in ceea ce ii priveste pe politicieni, de lupta anticoruptie la fel cum anul trecut a fost cu nastase. tare m-as mira sa vad ca ii da aditional ceva la anii pe care ii are.

dihorul
dihorul  •  26 Mai 2013, 12:47

Adica sa dam bani pentru copos? NU! Pleaca copose de la club si cumparam bilete.

Vezi toate comentariile (78)
Comentează