FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Se blindează! Cele 3 transferuri-bombă aşteptate de Steaua în această iarnă

Toto Tamuz e pe lista din iarnă a Stelei, foto: GSP
Toto Tamuz e pe lista din iarnă a Stelei, foto: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 18 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 18 noiembrie 2014 10:08

Steaua ştie deja ce cadouri aşteaptă de la Moş sub brad! Ziarul Gazeta Sporturilor de astăzi dezvăluie numele celor 3 jucători care vin în Ghencea ca să asigure un parcurs cît mai lung în Europa League şi un nou titlu!

E vorba de Tamuz şi Alexandru Creţu! Bonus portarul Felgueiras! Atacantul israelian de la Petrolul şi fundaşul de la Iaşi sînt doriţi în Ghencea. Toto e al doilea golgeter al campionatului, după Keşeru, iar fotbalistul din Moldova e tehnic şi polivalent!

Nu rata în Gazeta Sporturilor de astăzi toate detaliile transferurilor, ce înseamnă mutările pentru Steaua şi ce spune MM despre jucători!

Mergi şi cumpără ziarul de la chioşcuri sau citeşte-l pe platforma Gazeta Digitală, acolo unde este urcat în fiecare zi!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (62)
marioa
marioa  •  19 Noiembrie 2014, 20:31

Iar tactica batului prin gard ca de, urmeaza meciul Petrolului cu ASA si mai trebuie atatata galleria impotriva finantatoru;lui de la petrolul. Ca tot il acuza ei ca vinde jucatori. Ne-am cam saturat de transferurile Stelei inainte de meciuri cheie. Dupa meci uita de Tamuz. Apropo! Placa Keseru, Rusescu si chipciu/ unde dracu joaca Tamuz daca astia 3 mai sunt in lotul Stelei?

zidane92
zidane92  •  19 Noiembrie 2014, 12:22
Postat de alexbibirica1 pe 18 Noiembrie 2014, 10:34

ce-a facut hc dinam8 aseara ? ... ai zis ca nu te mai intereseaza sectia de fotbal a clubului dinam8 , ci doar rezultatele echipei de handbal si erai entuziasmat ca o sa bateti si voi STEAUA Bucuresti ... :)

A fost un accident,HC DINAMO-HC STEAUA 26-27 A FOST UN REZULTAT ASEMANATOR CU STEAUA-DINAMO 1-1 DIN PRIMAVARA,ECHIPA CU JUCATORI MAI VALOROSI A INTRAT CU FITE PE TEREN SI A OBTINUT UN REZULTAT TOTAL NEACOPERIT DE VALOAREA LOTURILOR!

zidane92
zidane92  •  19 Noiembrie 2014, 12:20
Postat de saramago pe 18 Noiembrie 2014, 17:45

Dinamo are cu trei puncte mai mult decat Steaua in Liga Nationala de handbal. E vorba de cele trei puncte pe care le-a obtinut la Suceava, la masa verde, fiindca gazdele n-au avut ambulanta. Asadar, pentru actuala Dinamo vorbeste mai degraba conjunctura favorabila decat valoarea.

Tu ai habar pe ce planeta te afli? Stii vreun pic de handbal? Ba pe Suceava i-a batut toata lumea,cum dreacu nu ii batea Dinamo o echipa ce a pulverizat echipe ca Odorhei si Turda? Aaaaaaa ca echipa a fost avantajata ca nu a mai jucat si si-a conservat fortele da,dar ii bateam la minim 10-15 goluri nu mai interpretati voi realitatea cum va place!

Vezi toate comentariile (62)
Comentează