FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Taraba FCSB » Becali face curățenie generală și dă afară 6 jucători

Articol de GSP - Publicat joi, 11 mai 2017 11:32

FCSB se pregătește de noul sezon, iar Gigi Becali a stabilit lista cu jucători care vor pleca de la echipa roș-albastră.

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor dezvăluie în premieră ce jucători vor fi vânduți în această vară pentru a face loc viitoarelor achiziții.

Pe lista neagră a patronului se află Moke, Muniru, Amorim, Achim, Pintilii și Tamaș. Astfel, sunt șanse foarte mari ca aceștia să nu se mai afle în lotul stelist din sezonul viitor.

Materialul integral și toate detaliile legate de plecările de la FCSB, plus lista completă de transferuri, poate fi citită în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală.

ALTE ARTICOLE EXCLUSIV PRINT:

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (23)
1638245353089084
Dumitru Mihai  •  11 Mai 2017, 20:17

Saracul becali gigi cu b mic, nu are casa, are un biet palat. El nu locuieste intr-o casa, ci la palat. Un infractor isi permite sa fure din Romania . Un gomos nesimtit care este pe aceiasi treapta cu varul Ion Becali (scuze ioan sau giovani mafiotul). Cat mai suporta DNA aceasta hotie a unor *** hoti?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  11 Mai 2017, 16:02

Ceilalti ce raman sunt mai buni ?

sexilian
sexilian  •  11 Mai 2017, 15:22

cand au fost adusi erau buni,la taraba cu prostii,bine le face,pe ei scrie gunoi de tarla........

Vezi toate comentariile (23)
Comentează
Close