FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Tensiuni la CFR Cluj! Jucătorii au fost păcăliți de conducere » Detalii din interiorul campioanei: urmează un nou scandal?!

Articol de , - Publicat joi, 15 noiembrie 2018 08:47

Fotbaliștii lui CFR Cluj nu și-au primit nici acum bonusurile pentru câștigarea titlului, la jumătate de an după succes. Conducerea a promis că le achită în această lună.

CFR Cluj a investit într-o veselie în titlul de campioană a Centenarului, după succesul din mai 2018 urmând ieșirea rușinoasă din Europa, ardelenii fiind eliminați de Dudelange. Pe lângă cei 5 milioane de euro alocate pentru ca gruparea să iasă din insolvență, s-au mai cheltuit alte 12 milioane de euro în primul sezon cu Neluțu Varga patron. După bucuria jucătorilor pentru al 4-lea titlu de campioană, fotbaliștii au rămas însă cu ochii în soare în privința primelor de câștigare a campionatului. Se apropie Crăciunul și "feroviarii" n-au încasat nici până acum bonusurile promise.

Suma totală: 400.000 de euro

Li s-a tot promis că vor primi banii, care, adunați, sunt 400.000 de euro în total. De la o lună la alta, elevii lui Toni Conceicao au primit următorul mesaj: "Stați liniștiți că în 2-3 săptămâni, maximum o lună, îi veți lua!". Și zilele au tot trecut. După plecarea lui Iuliu Mureșan, noua conducere a clubului a încercat să rezolve situația.

Fotbaliștilor li s-a oferit un alt termen, de data aceasta li s-a transmis că e ultimul și vor primi banii până la sărbătorirea Centenarului, pe 1 decembrie.  "E adevărat că încă nu s-au dat primele pentru câștigarea titlului din vară, dar termenul era luna noiembrie. Jucătorii au mai întrebat când se dau, dar am convenit ca pe moment să rezolvăm salariile și primele de joc, iar după aceea, după jumătatea lunii, să achităm și primele de titlu. Nu va rămâne nimeni neplătit, clar!", a declarat Marian Băgăcean, președinte Consiliul de Administrație CFR, pentru Gazeta Sporturilor. 

300.000 €ar fi plătit CFR Cluj lui Edward Iordănescu ca să accepte rezilierea contractului doar după trei meciuri

50.000 €pe lună va lua Julio Baptista din 2019 dacă va continua în Gruia, el încasând momentan doar 12.000 de euro pe lună 

500.000 €este bugetul lunar de salarii al ardelenilor

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (14)
rocky2
rocky2  •  15 Noiembrie 2018, 14:40

Nu va mai obositi gspistilor, cu sau fara intoxicarile voastre, clona provinciala, adica echipa puscariasilor eliberati conditionat, va pierde din nou campionatul, doar ca de aceasta data mult mai clar si rusinos! Adica predictia cu cvadrupla istorica se va implini!

rin08
rin08  •  15 Noiembrie 2018, 12:48

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

983732924972315
Soos Vilmos  •  15 Noiembrie 2018, 12:39

Daca iubirea vietii pentru gsp se scalda in mediocritate, trebuie sa caute nod in papura la celelalte echipe, poate poate iasa ceva de la stapinul turmei.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează