FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Tică Dănilescu i-a povestit lui Ioanițoaia cum a plecat de la Steaua la Dinamo: „M-a sunat într-o noapte, eram dat peste cap. I-am zis: «Nu ești sănătos!»”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 aprilie 2021 22:30 / Actualizat miercuri, 21 aprilie 2021 22:59

Constantin „Tică” Dănilescu a fost invitat la „Prietenii lui Ovidiu” și povestește cum a fost momit de Dinu să semneze cu „câinii”. Dezvăluie mesajul pe care i l-a transmis lui Negoiță când a fost dat afară și explică de ce roș-albii trec prin cea mai grea perioadă din istoria clubului

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

- Tică, după perioada Steaua cum de-ai ajuns la Dinamo?

- Dinu m-a luat. M-a sunat într-o noapte, eram dat peste cap, era perioada în care mai mult stăteam pe-acasă. M-a sunat că mă vrea Dinamo. "Nu ești sănătos! Ce să caut eu la Dinamo?! Am fost ofițer, cum să vin la Dinamo?!". "Am vorbit cu Badea, cu Borcea, te vor la Dinamo. Hai la o discuție!".

- Recunoaște sincer! De la Steaua ai fost dat afară?

- Nu, niciodată! Nu m-a dat nimeni afară. De la Dinamo, da!

- De ce, Tică?

- Au zis că sunt omul lui Badea! Anghelache cu Negoiță au făcut curățenie. Anghelache mă pusese să-mi fac hârtie să mă pensionez. Am stat în concediu medical 2013-2014, iar pe 10 mai am încheiat socotelile cu ei.

- Medical pentru ce?

- M-am operat de artroză, mi-am pus o proteză la șold.

- De ce ai tras de timp dacă nu mai erai dorit?

- Pentru că voiam să-l iau pe Dănciulescu lângă mine, maximum un an, că mă săturasem de fotbal și de plecat de-acasă. Eu mergeam din Chiajna până în Vitan, la hotel, mă săturasem! Voiam să-l cresc pe Dănciulescu, însă Anghelache a fost cel care a închis cu mine totul.

- Zi-mi, te rog...

- Ovidiu, relația mea cu Borcea, cu Badea nu se putea schimba! Când am plecat, i-am spus lui Negoiță că n-o să ia niciun campionat la Dinamo. N-au luat nimic.

- Ai mai vorbit cu ei?

- Nu mai am ce să vorbesc. Nici n-am vrut să-i mai văd. Aduci ospătari și barmani și îi pui în Consiliul de Administrație?! Îl pusese pe unu' de era șef la Aqua Magic. Ce dracu'?! Au dreptate marii fotbaliști despre toate problemele de la Dinamo. Au dreptate și Lupu, și Prunea. Toți au dreptate când se iau de ei.

EXCLUSIV Răzvan Burleanu a provocat un scandal la UEFA » Florin Prunea: „Trebuie să spunem adevărul acum. Așa i-am închis gura!”

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Mihai Bendeac a dat peste Victor Pițurcă într-un magazin de pe Victoriei: „M-a făcut să mă simt penibil. A fost oribil!”

EXCLUSIV // VIDEO Giani Kiriță, dezvăluiri din culise de la Exatlon: „Nu ne dădeau nimic! Aș fi plătit și 100 de euro pentru o ciocolată” + câți bani câștigă la TV

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
234097014923331
Marius-Adrian Creţu  •  21 Aprilie 2021, 23:26

A avut dreptate nea Tică ... Dănilescu!!! Respect!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează