FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Tot mai aproape de FCSB » Unul dintre cei mai buni dinamoviști este împins de un stelist la echipa lui Becali

Articol de - Publicat duminica, 07 octombrie 2018 09:31

După ce soția lui a rămas gravidă, Diogo Salomao se gândește la viitorul familiei sale și așteaptă o ofertă de la Gigi Becali.

Diogo Salomao, 30 de ani, este unul dintre cei mai buni dinamoviști din ultimele două sezoane, iar performanțele portughezului nu au trecut neobservate de patronul FCSB, Gigi Becali. Surse autorizate susțin că Diogo le-ar fi transmis apropiaților că așteaptă cu brațele deschise o ofertă de la Gigi, gândindu-se la viitorul familiei sale. Soția, Sara, este gravidă.

Gazeta a scris, săptămâna trecută, despre faptul că Salomao intră în iarnă în ultimele 6 luni de contract și a refuzat deja orice negociere de prelungire a contractului.

Prietenie suspectă

Oficialii "câinilor" i-ar fi înaintat lui Diogo o nouă înțelegere cu o majorare salarială de doar 1.000 de euro pe lună, propunere care mai mult l-a jignit pe actualul golgeter al echipei din Ștefan cel Mare.

Interesant este că, în ultima perioadă, familia Salomao a petrecut mai mult timp cu mijlocașul portughez al celor de la FCSB, Filipe Teixeira, și familia lui. Becali ar putea profita în negocieri de relația de prietenie dintre cei doi jucători, așa cum a făcut și în cazul lui Dan Nistor. Căpitanul lui Dinamo este finul fecesebistului Mihai Pintilii, iar relația dintre cei doi fotbaliști a jucat un rol important în negocierile lui Nistor cu Becali.

3 goluri și 3 pase decisiveîn 9 meciuri a reușit Salomao în acest sezon de Liga 1

13 goluri în 45 de meciuri a marcat Salomao pentru Dinamo în Liga 1, all-time

8.000 €pe lună câștigă Salomao la Dinamo

1,25 milioane €valorează Salomao, conform transfermarkt, fiind cel mai scump dinamovist din lot, alături de Hanca, ambii cu aceeași cotă de piață

"Fantoma lui Gigi Becali nu o să dispară niciodată din preajma stadionului Dinamo sau a fotbalului românesc. Nu se pune problema ca Salomao să ajungă la FCSB. Becali are în fiecare săptămână un jucător preferat"
Alexandru David, președinte Dinamo

S-au acoperit cu Gicu

Aducerea lui Gicu Grozav la Dinamo poate fi și o formă de securizare în cazul în care Salomao refuză în continuare discuțiile și dă curs unei posibile oferte din partea lui Gigi Becali. Deși poate juca pe orice post de la mijloc în sus, cel mai bun randament pe care Gicu l-a dat în carieră a fost în flancul stâng al ofensivei.

Scandal din cauza referendumului

Fostul atacant al lui Dinamo, Ciprian Marica, a intrat într-un conflict cu mai mulți internauți după ce a postat pe facebook un îndemn pentru votul familiei tradiționale: "Mergeți la vot, trebuie să fim peste 6 milioane ca să ne putem păstra familia tradițională! Votează DA!". Reacțiile au fost virulente la adresa lui Marica: "Credeam că ai mai multă minte, dar până la urmă ai fost doar un fotbalist" sau  "Este foarte trist, mai ales că ești un om cu școală și umblat prin lume". z

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (23)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  07 Octombrie 2018, 21:35

Daca cumva dintr-o eroare fcsb castiga campionatul,acesta nu e castigat, E CUMPARAT. Asta inseamna sa cumperi toti jucatorii buni de la adversari. Noroc ca mai sunt echipe(CFR,cRAIOVA ) care se mai sustin financiar si nu vand tot ce vrea oierul! D-zeu sa ajute aceste echipe ca si anul asta oierul sa fie pe locul 2.

1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  07 Octombrie 2018, 19:14

toti ,celi mai buni sunt aproape de fecesebe pentru a avea locul 2 asigurat ,spun asta de 3 ani ,acum e al 4-lea !!!!!!!!!!!!imparatu luminii ,mmi,manache triodoremi!!!!!!

sabaton
sabaton  •  07 Octombrie 2018, 17:05
Postat de gigi_becali_8 pe 07 Octombrie 2018, 12:28

Cam acelasi IQ cu cei care inca sustin ca FCSB nu e Steaua :))))

cei care tin cu steaua se numesc stelisti ..iar cei care tin cu fcsb ..ilfoveni =))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (23)
Comentează