FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Transfer de coșmar » Cu cine se gândesc steliștii să-și întărească ofensiva

Articol de - Publicat vineri, 24 iunie 2016 00:00

Golul constituie o recomandare importantă pentru albanez, fiindcă Becali nu ia jucători pe care nu-i cunoaște

Există și români care au ocazia să profite de EURO: Steaua îl are la îndemână pe Armando Sadiku, fotbalistul decisiv în victoria Albaniei cu România. Atacantul în vârstă de 25 de ani a înscris singurul gol al partidei și a definitivat soarta românilor la turneul final, eliminarea odată cu încheierea grupei.

Ar costa bani

Sadiku i-a fost propus Stelei încă dinainte de startul Euro și roș-albaștrii nu au dat niciun răspuns. Impresarii care îl reprezintă pe albanez îi caută în continuare un club nou, întrucât situația lui Armando nu e prea bună la echipa cu care se află sub contract. El e legat de FC Zurich, o formație din eșalonul secund elvețian. Zurich l-a împrumutat în sezonul trecut la Vaduz, în prima ligă, iar acum ar trebui să revină la gruparea din Liga a doua.

O variantă care nu-l încântă pe internaționalul albanez. O problemă pentru steliști ar fi că trebuie să plătească o sumă de transfer, din moment ce Sadiku nu e liber de contract. Iar golul marcat contra României, prima reușită albaneză la un turneu final, poate să sporească interesul față de Armando și să provoace o licitație.

L-a văzut scouterul Gigi

Albanezul a fost și în atenția Vasluiului în anii trecuți. Porumboiu oferise 600.000 de euro în schimbul atacantului, dar Sadiku a optat să se transfere la Zurich. În acel moment avea și o propunere de la Wigan, o afacere anulată în momentul în care agenții lui Armando i-au trecut o selecție în plus în CV ca să poată obține permisul de muncă în Anglia. Britanicii au descoperit că vârful nu fusese convocat, de fapt, și i-au refuzat dreptul de muncă în Premier League.

Pentru Steaua, Sadiku îndeplinește un criteriu esențial: Becali a avut ocazia să-l urmărească într-un meci. Patronul evită fotbaliștii pe care nu i-a urmărit personal, preferă să ia fie români, fie străini care au evoluat sub ochii lui în Liga 1.

2 atacanțiare Reghecampf în lot: Chipciu, reprofilat din mijlocaș lateral, și Golubovici, 33 de ani, achiziționat recent după ce-i expirase contractul cu CSMS Iași

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (49)
forza_csms
forza_csms  •  24 Iunie 2016, 16:52

Vai, ce penibili ! Puteam sa jur ca fcsb o sa-l vrea pe Sadiku ! Sunteti atat de previzibili si jenanti !

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  24 Iunie 2016, 14:12
Postat de adianghelescu pe 24 Iunie 2016, 11:01

sau despre fc balaceanca unde esti titular

Esti sigur ca te cheama Anghelescu? Sau cumva Anghelache? FC Balaceanca astia sunt tot un cosmar de-al tau, de cand aveai maneci XXXL? Tot nu ti-a trecut...

zizu
zizu  •  24 Iunie 2016, 14:00
Postat de khal_37 pe 24 Iunie 2016, 13:16

Așa este...ieri, din primele 10 articole 8 au fost despre, ,marea" echipa a partidului roșu și ,,marele" creditor neputință care ne sxplia cum pe ei îi ,,intereseaza" sute de fotbaliatori.

despre echipa familiei ceausescu zici?...

Vezi toate comentariile (49)
Comentează