FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Ultima lună în "Groapă" pentru Dinamo » Unde va juca echipa lui Contra meciurile din Liga 1

Articol de - Publicat luni, 04 septembrie 2017 17:24

Stadionul Dinamo va fi preluat de CNI pentru a fi modernizat în vederea organizării meciurilor de la EURO 2020. Așadar, formația lui Ionuț Negoiță va fi nevoită să se mute. 

Sursele GSP.RO susțin că luna septembrie ar putea fi ultima în care Dinamo mai poate juca pe propriul stadion, iar începând din octombrie se va muta, cel mai probabil, la Voluntari. 

Acolo se vor juca partidele împotriva echipelor mai slabe, însă cele mai tari dueluri, inclusiv cel cu FCSB, se vor juca pe Arena Națională, așa cum a fost și până acum. 

Stadionul din Voluntari nu are încă instalația de nocturnă montată, însă această problemă se va rezolva în această toamnă, anunță aceleași surse. 

Condiții pentru mutare 

Noul stadion al lui Dinamo ar urma să fie în locul velodromului, care e o pistă specială, din beton, folosit de divizia de ciclism a clubului sportiv Dinamo.

Singurul funcțional din țară, velodromul Dinamo este construit în anii '50 și mai este folosit din când în când de elicopterele SMURD ale Spitalului Floreasca, pe post de spațiu de aterizare.

În cazul în care se va ajunge la cosmetizarea stadionului actual, atunci echipa ar urma să se mute.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
bogat
bogat  •  05 Septembrie 2017, 19:09
Postat de zecs93 pe 05 Septembrie 2017, 03:03

pai de ce nu-l demoleaza pe actualu, adica pe asta din imagine ?? sa mute draqq pista aia la RIO daca vor atletism !!!

Pot muta pista de atletism pe locul actualului velodrom. Ar putea sa puna si niste tribune micutze pe masura asistentei la sporturile atletice si problema e rezolvata. Ar avea sens si ar fi o invesatitie eficienta. Cat despre velodrom e oricum depasit moral de multa vreme si in stare avansata de degradare, e o himera sa crezi ca mai pot apare performeri antrenandu-se pe muntii aia de beton cu gropi. Vedeti ce piste indoor exista la competitii de viteza si comparati cu velodromul Dinamo. Sunt de pe planete total diferite.

zecs93
zecs93  •  05 Septembrie 2017, 03:03

pai de ce nu-l demoleaza pe actualu, adica pe asta din imagine ?? sa mute draqq pista aia la RIO daca vor atletism !!!

risc_mix
risc_mix  •  04 Septembrie 2017, 20:38
Postat de dinamo_forever_77 pe 04 Septembrie 2017, 18:41

Mai exista un *** care sustinea ca ramane capitala fara stadion cu pista !!!:)))) De ce trebuie sa sufere o echipa intreaga si suporterii ei ca nu au nu stiu ce atleti pista de atletism ? Statul poate sa faca un stadion cu pista si gata. Stadionul se va face in locul vechiului stadion. Altfel HG este FARA SENS !!!

Dar in Bucuresti este stadion special pt atletism.E vorba de stadionul Iolanda Balas(fost Tineretului) la doi pasi de Arcul de Triumf.Asa ca atletii nu o sa sufere.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează