FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

EXCLUSIV Un campion alb-roșu critică situația de la club: "New Dinamo e doar praf"

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 mai 2015 10:29

Andrei Mărgăritescu, fost campion cu Dinamo în 2007, a vorbit într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor despre situația de la club.

"Sper să mai prind Dinamo cîștigînd un titlu și să iasă din mediocritate. Deși la ceea ce se întîmplă acum e foarte greu. Eu vorbesc doar ca spectator. Se vede urît!

Sînt dezamăgit cînd văd că un brand mare ca al nostru este cuprins de amatorism. Se lucrează mult la marketing, îți ia ochii, dar nu se merge pe termen lung. Se tot vinde ideea de New Dinamo, însă e doar praf.

Mi se pare o blasfemie ca Dănciulescu să fie ținut în tribună și Daniel Stanciu pe bancă. Ar trebui să fie invers", a spus Mărgăritescu pentru Gazeta Sporturilor.

Interviul de două pagini cu fostul mijlocaș al lui Dinamo poate fi în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor sau în ediția digitală

Alte subiecte din ediția exclusiv print de azi:

Alegerea care poate distruge Steaua » Opțiunea lui Becali periclitează prezența echipei în Ligă sezonul viitor

Cifre horror » Gâlcă a intrat în panoplia antrenorilor care s-au făcut rîs pe banca tehnică a Stelei!

Cârțu își bănuiește jucătorii că nu s-au omorît cu firea în meciul cu FC Brașov, 0-1: "Frăsinescule, ești blatist?!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
zecs93
zecs93  •  01 Mai 2015, 21:24
Postat de soextragpe pe 01 Mai 2015, 13:12

Puteam sa jur ca Mutu a zis-o, dupa titlu...

Daca mai era Mutu la Dinamo acuma ramanea din noi doar culoare rosie, *** !!! :))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rangers94
rangers94  •  01 Mai 2015, 18:15
Postat de tzusti_reloaded pe 01 Mai 2015, 14:51

SA MI BAG PICIORUL DACA MAI INTELEG HAITA,PAI DACA NICI JUCATORI CARE AU CASTIGAT CEVA CU DINAMO N AU VOIE SA SI DEA CU PRESUPUSUL ATUNCI CINE? CUM SPUNE UNUL CATE CEVA HOP SI DETRACTORII..A FURAT.A TRAS PI NARI.A..NAIBA MAI STIE CE...BAAA IMPORTANT E...SPUNE ADEVARUL SAU NU? ZICI CA V A SPALAT PIANISTUL CREIERII CU O SIMFONIE DE....BIETUL VANATA.... ALA MINTE DE 2 ANI SI FACE NUMAI NENOROCIRI IN CLUB SI VOI..HOP.. A FURAT MAGARITARU... ACU JDEMII DE ANI... MARI CARACTERE PRINTRE NOI SI MULT BINE VRETI CLUBULUI.. MISSISSIPPI DE CINE O SPUNE ,POATE SI CIOBANSKI SA BEHAIE ATATA TIMP CAT ARE DREPTATE VA ROG....MUCLES.. CA VINE... NIU NIU NIU DINAMO LA PRIMA PENSIE DUPA...MOARTE

Alex Jones tu esti ?

muncaladomiciliu
muncaladomiciliu  •  01 Mai 2015, 17:04

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează