FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

EXCLUSIV Un club important din Liga 1 e la un pas să rămână fără antrenor: "Gata, s-a terminat! Își ia bagajele și pleacă"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 martie 2018 13:50

Astra stă pe un butoi de pulbere în ciuda mesajelor de echilibru și de calm transmise public de Edward Iordănescu în ultima perioadă.

Jucătorii nu și-au mai primit banii de ceva vreme. Nu le-au fost achitate primele pentru victoria cu Dinamo și pentru îndeplinirea obiectivului: calificarea în primele șase echipe din Liga 1.

Surse din cadrul clubului au dezvăluit o discuție pe care antrenorul principal a avut-o cu cei din conducere, mesaj pe care l-ar fi transmis și jucătorilor în vestiar.

"Edi a avut o discuție serioasă cu cei din conducere și a anunțat clubul că dacă în vară jucătorii nu sunt cu salariile la zi și cu toate primele promise, a doua zi își ia bagajele și pleacă! Gata, s-a terminat! Mereu a lăudat jucătorii, mereu a avut discuții deschise cu ei pentru că vrea și își dorește să aibă rezultate și să facă performanță la Astra!

A transmis un mesaj clar că nu ne putem dezvolta într-un mediu în care nu există încredere între părți! Edi vrea rezultate, dar mai ales continuitate! Vrea să facă performanță la Astra", sună informațiile din interior.

CITEȘTE ȘI

EXCLUSIV/UPDATE "Băi, nenorociților, plecați în p**a mea d-aici!" » Scene incendiare în play-off, un fotbalist a rupt tăcerea: "Patronul a intrat cu bodyguarzii peste noi în vestiar"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
risc_mix
risc_mix  •  21 Martie 2018, 14:59

La vară? Bună gluma. Dacă avea portocale, pleca acum.. Păi cu vine asta? Până la vară îl dă nicolae afară, stați liniștiți. Bine că nu le-a zis că dacă nu le dă banii până în 2011, pleacă.

smdb
smdb  •  21 Martie 2018, 14:55

Un click bait de toata jena.... Bravo jesepe, tot asa!

cneius
cneius  •  21 Martie 2018, 14:46

" a anunțat clubul că dacă în VARA jucătorii nu sunt cu salariile la zi..." - HAI CA M-AM DISTRAT COPIOS !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează