FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Un dinamovist dezvăluie motivul pentru care nu a mai jucat fotbal de peste jumătate de an: "Trebuie să-l ajutăm cu toții"

Foto: Ionuț Iordache
Foto: Ionuț Iordache

Articol de - Publicat sambata, 27 ianuarie 2018 00:00

Aitor Monroy e unul dintre copiii de suflet ai lui Vasile Miriuță, Dinamo fiind a treia echipă la care cei doi colaborează, după Ceahlăul și CFR. Așa se și explică de ce închizătorul spaniol de 30 de ani  a fost adus la Dinamo, deși a disputat ultimul meci oficial în mai 2017!

- Aitor, ai intrat direct în focuri după șapte luni de pauză fotbalistică. Cum e?
- Pentru mine a fost pauză de meciuri, nu de antrenamente! Să știi că m-am antrenat zilnic cu o echipă din ligile inferioare din Spania. Am făcut patru antrenamente pe săptămână. Așa că am fost pregătit fizic atunci când am venit la Dinamo.

- Ai avut probleme medicale, de ce ai stat atât pe tușă?
- Nu, deloc! Am avut ceva probleme personale acasă și nu am vrut să mai plec din Spania. Am avut oferte destule, dar am hotărât că e mai bine așa.

- Din câte știm, în perioada asta a născut soția ta.
- Da, așa e. Avem doi copii acum și unul are nevoie de atenție specială, trebuie să-l ajutăm cu toții. A trebuit să mă concentrez întâi pe familie și după aceea pe fotbal. Am zis să treacă perioada imediată de după naștere și apoi o să semnez cu cineva.

- Ce ți-a spus Miriuță, când te-a chemat la Dinamo?
- Mi-a zis că are nevoie de un fotbalist de profilul meu în lot.

- Ați mai păstrat legătura din 2014, când erați împreună la CFR?
- Da, am vorbit mereu. Am acceptat imediat propunerea, am jucat în Liga 1 și știu ce înseamnă Dinamo în fotbalul românesc. E o onoare pentru mine.

Detalii inedite din cariera sa, cum l-a impresionat Kun Aguero când erau colegi de echipă și ce spune despre duelul cu FCSB puteți citi în ediția tipărită de azi și pe platforma digitală!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
maradona5
maradona5  •  27 Ianuarie 2018, 01:03

Succes

Vezi toate comentariile (1)
Comentează