FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Un dinamovist poate pleca după Derby de România! Karabukspor are în vizor doi jucători din Liga 1

Articol de - Publicat sambata, 08 august 2015 19:49

Derby de România este un magnet pentru scouterii de la diverse echipe din străinătate, care vin să vadă confruntarea dintre Steaua și Dinamo în dorința de a superviza fotbaliști.

Printre cluburile ce și-au trimis reprezentanții mîine seară pe Național Arena este și Karabukspor, formație din liga secundă din Turcia, care l-a transferat pe ex-dinamovistul Marius Alexe.

"Otomanii" au pus ochii pe un alt jucător din Ștefan cel Mare, Vali Lazăr, care este anunțat în primul 11 de mîine seară. Fotbalistul ar dori un transfer în străinătate, rămîne de văzut care va fi oferta turcilor.

Karabukspor vrea să promoveze la finele acestui sezon, de aceea dorește să investească în transferuri și-a pus ochii pe Liga 1. Un alt fost dinamovist, Traian Marc, în prezent la CFR Cluj, este pe lista turcilor.

Doar că în acest caz, afacerea s-ar putea perfecta la iarnă, în pauza competițională. Marc este portarul titular al ardelenilor, e greu de crezut că ar fi de acord să-și lase jucătorul să plece.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (81)
panzer_lehr
panzer_lehr  •  09 August 2015, 06:02
Postat de panzer_lehr pe 09 August 2015, 05:33

Treziti-va ma ca incepe meciul .

????????

panzer_lehr
panzer_lehr  •  09 August 2015, 05:33

Treziti-va ma ca incepe meciul .

thelegend.
thelegend.  •  09 August 2015, 02:23
Postat de samertx pe 08 August 2015, 22:37

Lucky, prin ce unitate de măsură și prin ce frmulă stabilești tu că Islanda are o valoare mai mare la nivel de națională decât România? Eu mă iau după sistemul de calcul FIFA, suntem pe locul șapte! :))

la navoade si la pescarime sunt cei mai tari de pe continent.

Vezi toate comentariile (81)
Comentează