FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

EXCLUSIV Un fost campion al României e liber de contract și își caută echipă: "Vreau stabilitate"

Articol de - Publicat marti, 31 iulie 2018 10:07

Fundașul central Cristian Sârghi, 31 de ani, este liber de contract după ce i s-a terminat contractul cu Gaz Metan. Stoperul campion al României cu Oțelul Galați în 2011 spune că își dorește stabilitate indiferent unde va juca de acum înainte.

"În momentul de față sunt liber de contract. A fost o experiență bună la Mediaș, dar s-a schimbat antrenorul și nu mi s-a mai propus prelungirea. Nu m-am gândit unde vreau să continuu, în țară sau afară. Chestia asta este relativă. Eu îmi doresc în primul rând stabilitate pe plan profesional și să fie bine familiei mele".

Sârghi nu a uitat nici de minunea reușită de gălățeni cu Dorinel Munteanu pe bancă: "Unul dintre secretele reușitei noastre de atunci a fost disciplina impusă de Dorinel. Asta a dus la câștigarea titlului. Țin și acum legătură cu mulți dintre foștii colegi. În special cu Giurgiu, Pena, Antal și Buș. Am văzut acum că la Galați a venit Vali Ștefan, și antrenor e domnul Bordeianu. Sunt sigur că Oțelul a devenit mai puternică, dar cel mai important cred că e nevoie de susținere și stabilitate financiară".

300.000 €valorează Sârghi, conform transfermarkt.de

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  31 Iulie 2018, 17:12

Daca tinea mai bine apararea, 100%, i se prelungea contractul cu Gaz Metan! totul a depins doar de el...ca in rest fundas rau nu e!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează