LIGA 1  ·  DECLARAȚII

EXCLUSIV Un fost campion al României e liber de contract și își caută echipă: "Vreau stabilitate"

Articol de - Publicat marti, 31 iulie 2018 10:07

Fundașul central Cristian Sârghi, 31 de ani, este liber de contract după ce i s-a terminat contractul cu Gaz Metan. Stoperul campion al României cu Oțelul Galați în 2011 spune că își dorește stabilitate indiferent unde va juca de acum înainte.

"În momentul de față sunt liber de contract. A fost o experiență bună la Mediaș, dar s-a schimbat antrenorul și nu mi s-a mai propus prelungirea. Nu m-am gândit unde vreau să continuu, în țară sau afară. Chestia asta este relativă. Eu îmi doresc în primul rând stabilitate pe plan profesional și să fie bine familiei mele".

Sârghi nu a uitat nici de minunea reușită de gălățeni cu Dorinel Munteanu pe bancă: "Unul dintre secretele reușitei noastre de atunci a fost disciplina impusă de Dorinel. Asta a dus la câștigarea titlului. Țin și acum legătură cu mulți dintre foștii colegi. În special cu Giurgiu, Pena, Antal și Buș. Am văzut acum că la Galați a venit Vali Ștefan, și antrenor e domnul Bordeianu. Sunt sigur că Oțelul a devenit mai puternică, dar cel mai important cred că e nevoie de susținere și stabilitate financiară".

300.000 €valorează Sârghi, conform transfermarkt.deFlorin Salam a chemat toate televiziunile să facă un anunț important în fața spitalului: 'Pur și simplu suntem disperați'
Libertatea
Comentarii (1)
gazistu  •  31 Iulie 2018, 17:12

Daca tinea mai bine apararea, 100%, i se prelungea contractul cu Gaz Metan! totul a depins doar de el...ca in rest fundas rau nu e!!

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
Campionatul Mondial de Snooker
Eurosport
22:00 Optimi UCL
Manchester City - Real Madrid
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Juventus - Lyon
Juventus - Lyon
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1