FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Un fotbalist dorit în trecut de FCSB a revenit în Liga 1: "În România te simți fotbalist"

Articol de GSP - Publicat luni, 18 iunie 2018 22:15

Mijlocașul argentinian Nicolas Martin Gorobsov (28 de ani) a semnat astăzi cu Concordia Chiajna pe 2 ani. Acesta are un trecut în fotbalul românesc, fiind ex-jucător al lui Poli Timișoara și al lui ASA Târgu Mureș, echipă cu care a fost vicecampion în sezonul 2014-2015.

După acel sezon, fotbalistul a fost dorit de FCSB, însă a mai rămas un an la Târgu Mureș. Ultima echipă pentru care a evoluat a fost Miami United.

"Mă simt foarte bine după ce am revenit în România. A fost o decizie importantă pentru viitorul meu. Am stat destui ani aici și mereu m-am simțit foarte bine dovadă că am învățat și limba. Cunosc fotbalul românesc.

Mă întorc în Liga 1 după o experiență în SUA, unde fotbalul e diferit. Acolo nu e atât de urmărit, toți ochii sunt pe baschet. Nivelul într-adevăr e destul de bun, dar în România te simți mai fotbalist și pentru mine asta a contat foarte mult.

Îi mulțumesc impresarului Bogdan Apostu că mi-a dat această șansă. Vreau să joc la cel mai înalt nivel, sper să facem un sezon bun. Vin foarte motivat, știu că la Chiajna se dorește un progres în acest an. Sper să reușim asta împreună", a declarat Gorobsov pentru GSP.ro.

400.000 €este cota lui Gorobsov pe transfermarkt.de

7 goluri și 6 pase 
în 78 de meciuri la ASA Târgu Mureș a adunat Gorobosv 

"Nico e un jucător important, care se impune atât pe teren, cât și în vestiar, un fotbalist pe care orice antrenor și l-ar dori în Liga 1. Este un mijlocaș complet, iar Concordia a făcut o alegere excelentă. Eu îl cunosc de când evolua la ASA, a fost mereu un jucător important la mijlocul terenului, un jucător care face ambele faze. Nu a fost ușor de adus, însă după câteva săptămâni de negocieri, am reușit. A contat mult și faptul că el a mai evoluat în România, cunoaște bine campionatul și și-a dorit să revină aici" Bogdan Apostu, impresarul jucătorului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  19 Iunie 2018, 08:45

La Chiajna intr-adevar vei juca la nivel inalt.In campionatul nostru nivelul e inalt la orice echipa,cam la piciorul broastei.Saracul Gorobsov.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează