FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Un nou antrenor intră în cursa pentru Dinamo » Mai e "vânat" și de o altă formație de Liga 1

Articol de - Publicat joi, 19 mai 2016 11:36

Pe lângă Ioan Andone, Vasile Miriuță, Cosmin Contra și Dario Bonetti, în cărți pentru preluarea băncii tehnice a lui Dinamo a intrat și Liviu Ciobotariu, care tocmai și-a încheiat situația în Arabia Saudită, la Al-Faisaly.

Tehnicianul de 45 de ani a mai antrenat Dinamo în perioada 2011-2012 când a stat 20 de etape pe locul 1. Totuși, antrenorul mai e dorit și de ASA Târgu Mureș. Ardelenii l-au contactat deja pe tehnicianul cu care s-au luptat la titlu în 2015 și cu care au încheiat pe locul secund. 

"Nu m-a căutat nimeni de la Dinamo, vă spun cu toată sinceritatea. Abia m-am întors în țară miercuri noapte. Acum sunt cu familia, am venit să-mi revăd mama. Stau să mă mai liniștesc două-trei zile și apoi voi vedea încotro mă îndrept", a declarat Ciobotariu pentru GSP.ro.

Pentru Ciobi prioritatea ar fi să continue în zona Golfului, acolo unde are câteva contacte și trebuie să primească niște răspunsuri dacă se va ivi ocazia de a prelua o altă echip de acolo.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (31)
zecs93
zecs93  •  19 Mai 2016, 23:43
Postat de dincolodenori pe 19 Mai 2016, 13:53

:::::))))) Marti seara dupa ratarea tanarului Rotariu a fost alarma ISU pe Bational Arena? suporteri care NU SUNT de rezultat au evacuat stadionul in 3 minute.Asa este ,nu inteleg .In toata aceasta lume rezultatele aduc spectatori in orice sport in orice domeniu de activitate se premiaza si se cauta PERFORMANTA .

Hai nu vorbiti voi amice, voi astea care ati depasit viteza sunetului, daca tot va dati acum auto-corectii ca suporterii dinamovisti nu au mai stat sa aplaude CFR, voi de ce nu ne-ati aplaudat si sa fi ramas incontinuare in stadion cand v-am scos din cupa romaniei ??? Asa ca o chestie macar !!! Deci nu mai va dati viteji cand razboiu deja sa incheiat ca nu tine !!!

zecs93
zecs93  •  19 Mai 2016, 23:41
Postat de cainelup pe 19 Mai 2016, 12:44

A primit Rednic asta o iubire imensa si, oarecum, ciudata. Exista o explicatie care, ma tem, nu prea e pe placul dinamovistilor care nu-i mai dau drumul din brate, aceea ca, obisnuiti cu mediocritatea, oamenii il vad ca pe un Messia pentru ca s-a luptat acolo sus, la primele locuri din Campionat si pentru ca nu a luat bataie de la fcsb. Or fi oameni care nu au prins perioada in care Dinamo insemna sa nu termini un sezon fara un trofeu. Pana la urma, din 3 obiective, Rednic nu a atins NICI MACAR UNUL ! In playoff are 2 victorii, 2 infrangeri si 6 egaluri. Dinamo a terminat pe locul 4. Pai, daca si astea sunt performante...

Gresit amigo, vad ca toti fac comparatia asta intre Rednic si Stoican ca ambii au terminat pe locu 4 fara niciun trofeu !!! Stoican nu a avut parte de play-off si play-outt iar daca sezonu acesta nu avea sistem de playoff si playoutt vreau sa va anunt ca Dinamo a terminat pe locu 2 acest campionat la doar 1 punct de Astra Giurgiu. Ca ultima etapa a fost meciu dintre locu 1 Astra contra locu 2 care era Dinamo, iar la pauza meciului Dinamo era campioana cu 1-0 !!! Plus ca in finala cupei jucatorii oricum au fost cu moralu si cu psihicu la pamant dupa ce colegu lor ekeng a murit !!! Deci conjunctural si daca analizam lucrurile la rece o sa vedeti ca Rednic a facut din Dinamo sezonu asta mult peste asteptarile tuturor ( si aici ma refer la investitiile care au fost 0) !!! Daca pleaca Rednic ne-am dus pe *** si asta v-o zice unu care stie fotbal !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  19 Mai 2016, 23:10

doamne fereste sa vina parasuta asta de antrenor pe nume ciobotariu, nu pot sa-l uit pe asta cum un tur intreg a fost lider si in retur a cazut echipa total, in plus cu el pe banca ne-a mai scos si vodka poltava 3 miligrame din europa leauge, sa ne laseee, daca pleaca Rednic sa vina ori Contra ori Andone dar il vreau pe primu daca pleaca rednic !!!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează