FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Un stelist vrea să plece după ce contracandidatul său pe post a fost forțat ca titular! I-a transmis deja agentului să-i găsească echipă

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 decembrie 2017 00:00

Portarul Florin Niță nu mai suportă situația de la FCSB și e dezamăgit că e ținut rezervă.

Florin e dezamăgit că cei din club îl forțează pe Andrei Vlad ca titular şi nimeni nu-i explică motivele pentru care nu mai este folosit, deși e considerat portarul numărul 1 din club!

"Niță este un băiat diferit față de restul celor din vestiar. Este mai retras, mai liniștit, a avut o mulțime de probleme în viață. El nu mai suportă situația tensionată de la club și imixtiunea patronului în alcătuirea echipei și e decis să plece! Florin i-a transmis impresarului său, Anamaria Prodan, să-i găsească echipă în iarnă, fiind șanse foarte mari să plece în ianuarie", spun sursele ziarului.

Interesant este că FCSB și Niță au primit o ofertă înainte de începerea actualului sezon competițional. Detalii despre ofertă, ce le-a transmis Becali turcilor și alte informații despre plecarea lui Niță aflați din ediția tipărită de azi și de pe platforma digitală!

 Alte subiecte exclusiv print:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
1753368548070340
Boboia Marian  •  09 Decembrie 2017, 21:11

Speram ca Nita sa faca acest pas!!!!Budescu a fost primul care a spus ca ar trebui sa se termine cu experimentele,dar si la meciul cu Lugano cred ca a fost facuta echipa pt a pierde si pt ca in urmatorul tur sa vina o echipa cu nume sa fie din nou 45-50 de mii in tribune(incasare mare din pretul biletelor)!!ca pierde pe ei nu ii intereseaza(pe Becali in special)in alta ordine de idee cu Nita e cea mai mare prostie care o poate face macar sa ii fi gasit o echipa care sa ii de a un salariu mai mare si dupa aceea baga l pe andrei vlad cat vrei!!!dar isi bat joc de un om care a dat totul pt echipa asta si chiar e bun omu!!!!nu ai nici macar o mica indoiala ca ar fi gresit ca sa il scoti dintre titulari si un portar nu il tii pe margine sa il odihnesti!!!Dica daca ar avea un gram de onoare si de barbatie si ar da demisia acum pt ca se stie ca nu el face echipa,probabil ca nu e un antrenor rau dar acum el nu e antrenor!!!!e doar un om care asculta ordinele!!!!bafta FCSB

albalbastru72
albalbastru72  •  09 Decembrie 2017, 13:52

Nita este un portar de valoare care are loc titular la orice echipa din Liga 1 si consider ca daca Steaua renunta la el se pripeste.In alta ordine de idei ar fi bine pentru Calancea sa-i aducem concurenta poate gafeaza mai putin sau ajunge el rezerva.

luciann
luciann  •  09 Decembrie 2017, 13:10

:))) A fost odihnit in 2-3 meciuri, ce aberati aici!?:)))

Vezi toate comentariile (22)
Comentează