FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER IN BARAGAN ÎN LOCUL LUI BILAŞCO

EXCLUSIV // Unirea Urziceni îl ia pe Maurice Dale, golgeterul nou promovatei în Ligue 1, Arles-Avignon

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 iunie 2010 00:00

După ce ieri i-au luat pe Neaga şi pe Petre Marin, ialomiţenii vor mai face azi încă un transfer. Maurice Junior Dale de la AC Arles, echipă recent promovată în Lique 1, va fi transferat la gruparea vicecampioană a României, Unirea Urziceni.

În vîrstă de 24 de ani şi cu o statură impresionantă, 1,87 metri şi 80 de kilograme, fotbalistul de origine ivoriană, dar cu cetăţenie franceză, va ajunge astăzi în ţara noastră pentru a-şi pune semnătura pe un contract de trei ani cu echipa antrenată de Ronny Levy.

Dale, care a reuşit 10 goluri în 28 de jocuri, a fost urmărit de managerul general al ialomiţenilor, Mihai Stoica, în urmă cu cîteva săptămîni acesta asistînd la partida dintre Arles şi Clermont, în urma căreia echipa lui Michel Estevan a reuşit promovarea în Ligue 1. De altfel, MM a scris şi un articol laudativ la adresa formaţiei franceze pe blogul său, menţionîndu-l şi pe Dale, despre care a afirmat doar că "a fost rezerva lui Daniel Niculae la Auxerre".

Ialomiţenii şi-au acoperit astfel postul de atacant central, iar Marius Bilaşco are acum cale liberă să se transfere în această pauză competiţională.

Dale a mai jucat în cariera sa la: FC Martiques (2005-2008), AJ Auxerre (2008-2009) şi AC Arles (2009-2010)

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
cristi_voica26
cristi_voica26  •  09 Iunie 2010, 16:10

"Mari" jucatori!Cine a mai auzit si de acestia ?Am inceput sa imporatm iar jucatori second-hand!

solomun
solomun  •  09 Iunie 2010, 14:33

"Gigi imi place unu' Camus, dar nu stiu daca vrea sa vina la noi"

oaeaspurcata
oaeaspurcata  •  09 Iunie 2010, 10:19

eu il stiu de pe soccermanager.com. Tocmai ce a fost revizuit si a avut o crestere spectaculoasa.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează