FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

EXCLUSIV Unul dintre cei mai importanți jucători ai Stelei face dezvăluiri neașteptate: "Eram înnebunit să joc la păcănele! Stăteam cu interlopii până seara"

Articol de - Publicat joi, 29 decembrie 2016 10:55

Dorin Goian, fost jucător la Steaua și actual conducător la Foresta Suceava, a acordat un interviu inedit pentru ediția de azi a Gazetei Sporturilor.

Fostul fundaș a dezvăluit că în tinerețe, la 17 ani, îi plăceau jocurile de noroc și că a avut de suferit din această cauză.

"Aveam 17 ani, jucam la Foresta 2 și intrasem într-un anturaj dubios. În vara aceea, mama a vorbit cu o vecină să lucrez cu ea la bazar, să mai scot un ban pentru familie. Femeia vindea baterii de toaletă, chiuvete. Stăteam acolo de la 5 dimineața până pe la 11, declaram un produs mai puțin vândut și fugeam direct la poker.

Apăruse drăcia aia cu păcănele, roșu și negru. Eram înnebunit să joc și să mă uit, rămâneam până seara cu niște interlopi, care mai aruncau și cu mesele prin discoteci când se supărau. La sfârșitul lunii, vecina i-a zis mamei că eu îi sunt dator. Ieșisem pe minus la calcule. Mi-am luat o bătaie ca lumea acasă, dar rușinea resimțită față de părinți m-a determinat să mă opresc imediat din nebunia aia", a declarat Goian în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.

Interviul de 2 pagini cu Dorin Goian, în care dezvăluie cea mai mare ciudățenie pe care a întâlnit-o în carieră și care a fost cea mai mare minciună spusă, poate fi citit în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală.

 ALTE ARTICOLE EXCLUSIV PRINT

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
630303567127619
Ioan Florescu  •  30 Decembrie 2016, 15:56

Cine spune ca in copilarie nu a facut nici o boacana, inseamna ca respectivul nu a copilarit. Ori Dorin Goian, avea 17 ani si era implicat in fotbalul mare. Cat despre ce a povestit, a tras-o cu varf si indesat. Dupa aceasta poveste neplacuta, a mai auzit cineva ca nu duce viata sportiva, ca nu se antreneaza ca un profesionist, ca nu pune suflet in jocul echipei, ca face nazuri la convocarile echipei nationale? Daca Romania ar avea 11 jucatori -cate unul pe fiecare post- cu responsabilitatea lui Dorin Goian, cred ca ar ocupa unul din primele sase locuri din lume.

oricare
oricare  •  30 Decembrie 2016, 09:00
Postat de jack_the_stripper pe 29 Decembrie 2016, 18:12

Balanescu pentru noi este crotalie doi!

Adica si Branescu ***i la greu?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1576164249379310
Florin Bălănescu  •  29 Decembrie 2016, 18:55

Pentru jack_the_stripper: prietene, aşa de jos mă cobori? Preferam să fi scris invers.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează